Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

YeNi

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Küçük bir çocuktan ALLAH'A mektup.

Başladığım hayat yolcuğunda özlemini çektiğim şeylerin beni sınırlandırmasını istemiyorum. Allah'ım ihtiyacım olduğu kadar mutluluk ver!

Bazı çocukalr sarı saçlı,mavi gözlü taş bebeklerin ya da kurdalelelrle süslü, fiyonklu elbiselerin özlemini çekiyor. Ama onlardeğişen bedenle birlikte özlemlerinde kılık değiştireceğini bilmiyorlar. Allah'ım, beni insanların sevgisinden ve en öte senin şefkatinden mahrum bırakma!

Annem ve babam benim oyuncaklardan, rengarenk elbiselerden, uçurtmalardan çok sevgiye hasret kaldığımı bilmiyorlar. Onlara beni daha fazla sevmelerini öğret. Bana bağırmasınlar!

Altıma kaçırdığım için,evdeki eşyaları kırdığım için kızmasınlar bana. Beni evde bir başıma, yabancı birisiyle bırakıp, para kazanmak için, şefkatlerini satmsınlar.
Allah'ım! Anneme ve babama çok para ver ki, çalışmak zorunda kalmasınlar ve ben onlara hasret kalmayayım.

Yürümeyi, gülmeyi, sayı saymayı onlarla öğreneyim. Kötü yürekli insanlar varmış hayatta.

Afrikada çocuklar da, büyükler de açmış. Zenginler neden açları doyurmuyor? Sonra da, çok para vermediğin için sana kızıyorlar. Kötü yürekli insanlara karşı beni koru Allah'ım!

Allah'ım etrafımdaki insanların yaptıkları bana anlamsız geliyor.
Eğlencelerini büyüklüklerine yakıştırmıyorum. Neden yanlış yapıyorlar?

Sen onlara ceza vermiyor musun? Yanlışlarını düzeltmelerini söylediğinden eminim. Ama neden dinlmiyorlar seni?

Annemde babam da yaşamayı benden daha çok seviyorlar. Benim varlığım onlara engel oluyormuş. Bu yüzden hep kavga ediyorlar.

Anlamadığımı zannedip, bunu hergün yanımda yapıyorlar. Allah'ım, anlara beni sevmeyi öğret!

Benim seni sevdiğim kadar; senin beni sevdiğin kadar. Onlarda seni sevsin, beni sevsin. Ve ben yaşamlarından bir parça olayım.

Ve beni Cennet'ine al götür.Senin şefkatine doya doya kanayım. Orada "Lolipop" çokmuş, sönmeyen balonlar varmış. Milkalar dağ kadarmış. Arkadaşlarımdan duydum.

Allah'ım,ama benim herşeyden çok sana ihtiyacım var. Tatlılardan, balonlardan daha fazla şefkatini istiyorum. Cennet'ine al götür beni....

Ayşe Nur MENEKŞE

Berrak_Su

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
44
Takım
Galatasaray
Benim seni sevdiğim akdar; senin beni sevdiğin kadar. Onlarda seni sevsin, beni sevsin. Ve ben yaşamlarından bir parça olayım.

Allah'ım,ama benim herşeyden çok sana ihtiyacım var. Tatlılardan, balonlardan daha fazla şefkatini istiyorum. Cennet'ine al götür beni...

aminn ALLAH razı olsun yuregıne saglık

YeNi

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Okuyan gözlerinize saglik. Rabbim cümlemizden razi olsun insaAllah.

semerkand

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
40
Takım
Diğer
Benim seni sevdiğim kadar; senin beni sevdiğin kadar. Onlarda seni sevsin, beni sevsin. Ve ben yaşamlarından bir parça olayım.

Allah razı olsun

Beste

Dert etme Duâ et..

Aldığı Beğeniler
18,751
Takım
Galatasaray
Paylasimin icin Allah razi olsun.

YeNi

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Amin. Rabbim cümlemizden razi olsun insaAllah. Okuyan gözlerinize saglik.

Üst Alt