- Aldığı Beğeniler
- 14,607
- Takım
- Galatasaray
Aşkın ayrılıkla akraba olduğunu yeni öğrendim bu ilişkiden doğan özürlü bir çocuk yalnızlık...
-----------
'Seni Sevmeler Cumhuriyeti' kalbe yapılan ağır bir darbeyle yıkılmıştır."
------------
”Bırak şimdi yumurtayı tavuğu. Al sana yüzyılın sorusu; kalp mi aşktan çıktı aşk mı kalpten sevgili ?..”
------------
”Senden sonra kaç lekeli aşk yaşadım bilmiyorum. Lekeli diyorum çünkü senin anılarınla kirlettim hepsini…”
------------
”Misafirliğe gittiğim evlerde yırtık çorabımı saklar gibi saklıyordum seni deli gibi sevdiğimi…”
------------
"Adındaki harf kadar alfabem..."
------------
. ”Öğrendik ki gidenin nerede olduğunu düşünmek saçmalıktır. Öğrendik ki hayallerin yıkılması, hayallerin kurulmasından daha ucuza mal oluyor.”
------------
"Beklediğin bir şey, ancak sen onu beklediğini unuttuğun zaman gerçekleşir. Bu hayatın; 'sen bakarken soyunamıyorum' deme şeklidir."
------------
"Unut beni... ve unuttuğunu hatırla yalnızca."
------------
”...Çünkü hayat, ölümün insana oynadığı en trajik, en mükemmel, en acımasız oyunuydu. Senin için ölüyordum. Durum buydu.”
#Küçükİskender
-----------
'Seni Sevmeler Cumhuriyeti' kalbe yapılan ağır bir darbeyle yıkılmıştır."
------------
”Bırak şimdi yumurtayı tavuğu. Al sana yüzyılın sorusu; kalp mi aşktan çıktı aşk mı kalpten sevgili ?..”
------------
”Senden sonra kaç lekeli aşk yaşadım bilmiyorum. Lekeli diyorum çünkü senin anılarınla kirlettim hepsini…”
------------
”Misafirliğe gittiğim evlerde yırtık çorabımı saklar gibi saklıyordum seni deli gibi sevdiğimi…”
------------
"Adındaki harf kadar alfabem..."
------------
. ”Öğrendik ki gidenin nerede olduğunu düşünmek saçmalıktır. Öğrendik ki hayallerin yıkılması, hayallerin kurulmasından daha ucuza mal oluyor.”
------------
"Beklediğin bir şey, ancak sen onu beklediğini unuttuğun zaman gerçekleşir. Bu hayatın; 'sen bakarken soyunamıyorum' deme şeklidir."
------------
"Unut beni... ve unuttuğunu hatırla yalnızca."
------------
”...Çünkü hayat, ölümün insana oynadığı en trajik, en mükemmel, en acımasız oyunuydu. Senin için ölüyordum. Durum buydu.”
#Küçükİskender