Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

loreS

"ALLAH dE KaLBiM"

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray

Küçük kız annesiyle yürüken birden durdu.Yağmur damlacıklarıyle ıslanan gözlüğünü çıkartarak baktığı şey babasıyla birlikte bisiklette giden bir başka kız çocuğuydu.Bisikletteki kız düşmemek için babasına sıkı sıkı sarılmış ve soğuktan pembeleşen yanaklarını onun sırtına dayamıştı.
Adamın ara sıra yana dönerek söylediği sözler küçük kızı kıkır kıkır güldürüyordu.
Kaldırımdaki kız bisikletin arkasından bakarken annesi durumu fark edip;
__Baban günde on dakikasını ayırıp seni okula bırakıyor hemde mersedesiyle istersen bisikletle götürsün he ne dersin?
Küçük kız buğulanan gözlerini annesinden saklarken " Çok isterdim "diye karşılık verdi.
" BELKİ DE BÖYLELİKLE BABAMA SARILIRDIM "
alıntı

Berrak_Su

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
44
Takım
Galatasaray
Çok isterdim "diye karşılık verdi.
" BELKİ DE BÖYLELİKLE BABAMA SARILIRDIM
:( ALLAH razı olsun

seylan_54

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,393
Toplumun temelini oluşturan ailelerin bireyleri arasında daha sıkı bağların oluşabilmesi için; aile bireylerinin birbirlerine daha fazla zaman ayırması gerekir. Günümüzde çeşitli sebeplerle sosyal alanın görece karmaşık bir hal alması, aile bireylerinin birbirlerine ayırdıkları zamanı azaltmış; bunun sonucu olarakta çekirdek bir hal almış olan aile yapısında, daha önce sıkı olan bağlar gevşemiş ve aileler hızlı bir çözülme sürecine girmiştir.

Bu süreç mutsuz bireylerin ortaya çıkmasına ve birbirinden kopuk yaşam tarzlarına zemin hazırlamıştır.

Aile olarak birbirimize daha fazla zaman ayırabilmek dileğiyle..

Bizleri bunları düşünmeye zorlayan değerli paylaşımınız için teşekkürler.

*Hayat*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,059
:agla:çok duygusaldı ellerine sağlık ALLAH razı olsun

engin.

... Bir_Katre ...

Aldığı Beğeniler
67
Takım
Fenerbahçe
Annenin bakış açısıda ilginç. ALLAH Razı olsun