Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

an-ı seyyale

br garip gezgin

Aldığı Beğeniler
16
Takım
Diğer
ben küçükken annemin kuşlarının beni hep takip edip anneme şikayet ettiğini sanardım:hihi:
bide bulutları pamuk sanardım8o
bide yatak pijamalarının gece uyku sersemiyle ayağımıza falan dolaşmasın diye kısa olduğunu düşünürdüm(ablamın küçülenlerini giydiğimi farkedene kadar:kahkaha:)

peki siz

:???:

Katre-i Matem

Men câle nâle.

Aldığı Beğeniler
49
Takım
Fenerbahçe
Ben şimdi bu çocuğu nasıl anlatsam ki vukuatı çok (:
Mesela raydo yada teyiplerin için küçük gerçek insanların olduğunu sanırdım bu sanrılar yüzünden az teyip kırmadık sonrada içi boş çıkınca kaçtılar diye ağlardım (:
Eskiden düğünler sokakta olurdu bizim mahallede bir düğün oldumu anneme bizde düğün yapalım derdim.meğer düğün olması için evlenmek gerekiyomuş (:
Küçükken,cemre suya düştü,havaya düştü vs. konuşurlardı annemler;bende gider suya bakardım ,yere bakarak arardım,cemre nasıl bişey ki diye (:
Büyüklerin her şeyi yapma iradesi ve hurriyeti olduğu için bizden şanslı olduklarını sanırdım ama anladım ki aslında en büyük şans benim imiş büyüyünce anladım.

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
Ben dünyanın içinde olduğumuzu sanırdım .. :hihi: :hihi:

dilsitan

Ya HaY

Aldığı Beğeniler
9,655
Takım
Galatasaray
bende kücükken yaptiklarimi anlatsam olurmu:D:D

sofra bezini bogazimizdan baglayip prenses olurduk :)
balkonumza sofra beziyle cadir kurardik
evcilik oynarken yaprak sarmak icin extra ic hazirlardik
buz yiyip asagidaki cocuklarin kafasina atardik yada bak cam yiyorum derdik..
bakkala gidip 20 dakkadan önce gelmezdim(halamlarinda yardim ederdim)
evimmiz ana yola bakrdi ordan gecen kirmizi arabari saayardik :)(neden kirmizi hala bilmem)bazende dolmuslari :hihi:
..

nur_41

..hamd..

Aldığı Beğeniler
3,707
Takım
Galatasaray
Küçükken büyümeyi bişi sanırdım :)

sevdenur

KENDİ HALİNDE YOLCU

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Diğer
bende küçükken bebekleri dereden tutuyolar sanırdım:))hiç unutmam:)) benden sonra bir kardeşim olunca yani bebekken anneme sorardım.anne kardeşimi nerden aldınız diye o da dereden tutup getirdik derdi.çocukluk işte bende hep öyle inanırdım.annemde ben kadar çocuğa ne anlatsın ki o yaşta:))bizim çok akan bir dere vardı.ben de gidip oraya bakardımmm hep başka gelen çocuk var mı diye:)))))))ahhhh çocukluğum ahhh:))

Hansa

Lailahe İllallah..

Aldığı Beğeniler
7
Takım
Diğer
maşallah ne güzel çocukluk dönemi yaşamışsınız sizler öyle (: Rabbim yüreğinizdeki tebessümleri ebedi eylesin..

hazan mevsimi

İdi Amin Dada

Aldığı Beğeniler
20
Takım
Galatasaray
Yaşım o zaman kaçtı hatırlamıyorum ablamın bir dünya küresi vardı onu çevirmeyi çok severdim ( çok uslu bir velet olmama rağmen dokunmam yasaktı :D )
O zaman dünyanın yuvarlak olması saçma gelirdi bana
derdim ki ; yuvarlak olsa aşağı düşeriz
:buldum:

kalypso-tb

acil tıp teknisyeni

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Beşiktaş
anlatsam valla yok benim gibisi birini yazıyım 1ci sınıfta müfettiş gelecek demişti öğretmen , e bende çok sevdiğim müfettiş gecit gelecek sanmıştım hani şapkalı mekanik bir adam , sınıfa şişman kel bir adam gelince sükutu halale uğradım.....

an-ı seyyale

br garip gezgin

Aldığı Beğeniler
16
Takım
Diğer
ben bide annem yaşlanınca erkek olacak sanırdım iki babayla annesiz naparız diye düşünürdüm çook küçükken tabi üç falan yaşlarında:-Oçözümü bulmuştum ama:Smiley (40):

Üst Alt