Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
güzel bir konuya deyinmişsin gülencim hakikaten 2 ayrı kültürdeki insanların birbirlerini anlamaları veya adepte olmaları belli bir zamanı alıyor bunda en büyük etken eşlerin birbirine saygı sevgi anlayışla davranmaları anca o şekilde üstesinden geliniyor...eyer aynı evde birde kayınvalide kayınpederde varsa iş daha bir sarpa sarıyor.. RABBİM yeni evlenecek gençlere anlayış sevgi muhabbet versin yar vey yardımcıları olsun......

gülennur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
evet teyzem nişanlımla çok ayrı memleketlerden olunca böyle konuları araştırmaya başlamıştım sizlerlede paylaşmak istedim...Amin inşALLAH teyzem :)

duayla...

bayrak

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Aslında en hoş olan;evlilik için biraraya gelen iki insanın aynı beklentilere sahip olmamasının doğal olması.Yani bu hem kultur hemde karakter itibariyle değişiklik gösterebilir ve gayet normal bir durum gibi gözükebilir.Ancak bu birlikteliğin bir diğer tarafı; evlendiğiniz kişinin ailesiylede evlenmiş oluyorsunuz.
Çok ufak diye belirttiğimiz 'ufak' ayrıntılar evliliğimizi zorluyor,bunun çözümü belkide karşılıklı hoşgörü olabılır ama muhakkak ki birşeylerden feragat edilmelidir
Offfff,çok zor bu konular ya :(
Allah hepimize kolaylık versin,ne yapacağız bilmiyorum,bu sebepten ötürü rabbim hayırlı ınsanlarla karşılaştırsın,gönlümüze göre versin

Üst Alt