Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Acizane

hizmet..hicret..sehadet..

Aldığı Beğeniler
27
Takım
Diğer
selamunaleyküm ve rahmetullah
çok güzel bir animasyon paylaşmak istedim
buyrun insaallah
KURANI ANLAMAK ICIN OKU Animasyon

“ Kur’an hafızının, Kur’an’ın ahkamını bilmesi gerekir. Böylece Allah’ın ne murat ettiğini ve kendisine neyi emrettiğini anlar; okuduğundan yararlanır ve onunla amel eder. Kur’an hafızının, Kur’an’ın emir ve ahkamını ezbere okuyup neyi okuduğunu anlamaması ne çirkindir! Anlamadığıyla nasıl amel edebilir? Okuduklarından ne kastedildiği kendisine sorulduğunda cevap verememesi ne çirkindir! Böyle biri, kitap yüklenmiş merkepten farksızdır.

(ibn-i mesud ,Kurtubi, Mukaddime, I.21)​

[KaYRa]

İslam Güzel Ahlaktır...

Aldığı Beğeniler
11
Takım
Fenerbahçe
İzledim ablacım teşekürler
çok önemli bir konu gerçekten okuyoruz ama ne kadarını anlıyoruz...

Hafız_70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,432
Takım
Fenerbahçe
Allah razı olsun Acizane kardeşim.Ellerinize sağlık.Rabbim cümlemizi kur'anı okuyan okuduğunu anlayan,onunla amel eden hayatına yön veren,onun güzel ahlakıyla ahlaklanan kullar zümresine ilhak eylesin.Amiiin.
Wesselam.

Bayram

LA İLAHE İLALLAH

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
İnşeallah hakkıyla okuyup idrak edenlerden oluruz

önemli bir mevzu Allah razı olsun ablam

biz müslümanların büyük eksikleri var onun için geri kalmışız hep ne zaman ki anlayıp gereği gibi amel ederiz.

O zaman dirişimiz başlayacak inşeallah

Acizane

hizmet..hicret..sehadet..

Aldığı Beğeniler
27
Takım
Diğer
• (Bu Kur’an), çok mübarek bir kitaptır. Onu sana indirdik ki ayetlerini düşünsünler ve akıl sahipleri öğüt alsınlar.’ (3Sad-29)

rabbim cümlemizden razi olsun Kuran ı okuyup anlayanlardan eylesin ebeden ...amin

selametle kalın....

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
Rabbim razı olsun acizane o gün bunu ben eklicektim siteye fakat birtürlü giriş yapamadım demek kısmet bana değil sanaymış :) ömrüne bereket..

Üst Alt