Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

*perwerder*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
3_8.gif

Ey Rabbimiz, bizi do ru yola ilettikten sonra kalblerimizi kaydırma! Bize, tarafından rahmet ba ışla! Lütfu en bol olan sensin. Ali İmran: 8

*perwerder*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
3_16.gif

Ey Rabbimiz, iman ettik; günahlarımızı ba ışla, bizi Cehennem azabından koru. Ali İmran: 16

*perwerder*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
3_147.gif

Ey Rabbimiz, günahlarımızı ve işimizdeki taşkınlı ı ba ışla; yolunda sabit kıl; kâfirlere karşı bizi muzaffer eyle! Ali İmran: 147

*perwerder*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
3_193.gif

3_194.gif

Ey Rabbimiz, "Rabbinize inanın" diyen davetçiyi işittik, hemen iman ettik. Artık bizim günahlarımızı ba ışla, kötülüklerimizi ört, ruhumuzu iyilerle beraber al! Ey Rabbimiz, bize, peygamberlerin vasıtasıyla vâdettiklerini de ikram et ve kıyamette bizi rezil-rüsvay etme; şüphesiz sen vâdinden caymazsın. Ali İmran: 193-194

*perwerder*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
7_126.gif

Ey Rabbimiz, bize çok sabır ver, müslüman olarak canımızı al! Araf: 126

*perwerder*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
14_40.gif

14_41.gif

Ey Rabbim, beni ve neslimi namazı devamlı kılanlardan eyle; duâmı kabul et, kıyamette hesab olunaca ı gün beni, ana-babamı ve müminleri ba ışla! İbrahim: 40-41

*perwerder*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
26_83.gif

Ey Rabbim, bana hikmet ver ve beni salihler arasına kat! Şuara: 83

*perwerder*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Peygamber efendimiz, biz müslümanların nasıl duâ etmesi gerekti ini bildirmiştir. Bu duâlardan bazıları şunlardır:
Allahım, bana kendi katından hidâyet ihsân eyle, kendi fazlu kereminden bana ihsân eyle, rahmetini bana akıt ve bereketlerinden bana inzâl eyle.

*perwerder*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Allahım! Ben âcizim, sen beni kuvvetlendir. Ben zelil bir kimseyim, sen beni izzetlendir. Ben fakirim, sen beni zenginleştir yâ erhamerrahimîn

*perwerder*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Allahım ben senin kulunum, kulunun ve câriyenin o luyum. Perçemim senin elindedir. Bende hükmün geçerlidir, hakkımdaki kaza'n, adalettir. Senin olan, senin kendine isim verdi in veya kitabında indirdi in yahut yaratıklarından birine bildirdi in veya katında, gayb ilminde kendine tahsis etti in bir isimle senden dilerim ki Kur'ân'ı kalbimin baharı, üzüntümün cilâsı, keder ve tasamın giderilmesi için vesile kılasın. (1)

Üst Alt