Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

*perwerder*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Ey hayy u kayyûm olan Allahım! Bütün işlerimi düzeltmeni, bir an bile beni kendi başıma bırakmamanı, rahmetine sı ınarak senden isterim.

*perwerder*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Ezandan Sonra Okunmasını Tavsiye Ettikleri: "Allahumme rabbe hâzihî'd-dav'veti't-tâmmeh ve's-salâti'l kâimeh, âti Muhammeden'il vesîlete ve'l-fadîlete ve'd-derecete'l-vâsiate ve'b'ashu mekamen Mahmûden ellezi veadteh (Ey bu tam davetin sahibi ve kılınacak namazın Rabbi, Muhammed Aleyhisselâm'a vesile ve fazileti ver. O'nu kendisine vaadetti in Makam-ı Mahmud'a eriştir." (6)

*perwerder*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
İşinde sebat eden, nimetine şükreden, ibâdetini güzel yapan, do ru konuşanlardan eyle! Sıhhat, afiyet ve güzel ahlâk ver! Kaza ve kaderine rıza gösterenlerden eyle!

*perwerder*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Kişinin yaptı ı dualar içerisinde en hayırlısı: "Allahümme innî es'eluke'l mu'âfâte fid dünya ve'l âhireti (Ey Allah'ım! Senden dünya ve ahirette afiyet istiyorum." (3)

*perwerder*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Kulagıma, gözüme sıhhat ver! Küfürden, fakirlik ve kabir azabından, zulmetmekten ve zulme ugramaktan sana sıgınırım.

*perwerder*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Kurân-ı kerîmi Bitirdi i Zaman Okudukları Dua: Allahım! Kurân-ı kerîm hürmetine bana rahmet eyle, Kurânı bana îmân, nûr, hidâyet ve rahmet kıl, Allahım Kurân-ı kerîmden unuttu um oldu ise bana hatırlat, anlamadı ım oldu u ise bana anlat, gece ve gündüzde Kurân okumayı bana nasib et, Kurân-ı kerîmi lehimde hüccet kıl. Ey âlemlerin Rabbi.

*perwerder*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Kusurlarımızı ört, korkulardan emin kıl ve borçlarımızı ödememizi nasip eyle!

*perwerder*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Ölünceye kadar ibâdet etmemizi, ömrümüzün hayırlı amellerle sona ermesini nasıp et ve Cennetini ihsan eyle!

*perwerder*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Tuvalete Girerken Okudukları Dua: "Bismillâh. Allahümme innî eûzü bike mine'l-hubsi ve'l-habâis. (Bismillâh. Allah'ım, hususi ve umumi bütün kötülükleri bünyesinde toplayan habislerden sana sı ınırım.)"

*perwerder*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Tuvaletten Çıkarken Okudukları Dua: "Elhamdü lillâhillezî ezhebe anni'l-ezâ ve âfânî... (Bana rahatsızlık veren şeyleri giderip, sıhhat ve afiyet hibe eden Allah'a hamd olsun.)"

Üst Alt