Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

emmare

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
selamün aleyküm arkadaşlar....

anlatacağım olayı yakından tanıdığım sofi abimiz yaşamıştır

Allahu teala h.z leri dostllarına öyle yetkiler vermiş ki,bizim bunları idrak etmeye gücümüz yetmez...hayretle dinliyoruz veya kısmetimiz varsa şahit oluyoruz...ne mutlu onların gönlündeki deryadan bi nebze alabilene...

sofi abimiz 1990 senelerinde şırnakta yüzbaşı olarak görev yapmaktadır...malumunuz terör örgütünün en azılı zamanları....abimiz şöyle anlattı: Ufak kulübe gibi biyerdeydim.orda abdestimi alır namazımı kılardım..yine bigün akşam namazı için abdestimi aldım,çoroplarımı giydim ve botlarımı bağlamak için eğildiğim anda yağmur gibi mermi yağmaya başladı.Yere yattım ve seyda h.zlerinden himmet istedim...sürünerek kapı ağzına kadar gittim..dışarda karargaha kadar uzanan bi duvar vardı onun dibinden sürünerek karargaha varmayı düşündüm..ancak o an ne olduysa ayağa kalktım ve yürümeye başladım.sanki birisi boynuma ip takmış çekiyordu..kalbime yöneldiğimde kalbimin Allahı zikrettiğini duyuyordum..mermilerin vucuduma çarpmasını hissediyordum ancak en ufak bi acı vermiyordu..üstelik çelik yelek giymemiştim...komutanımın yanına sipere indiğimde yüzbaşım kaç tane yaran var diye sordu...ben üstümü silkeledim ve mermiler döküldü...
bu olaydan sonra teröristler,orda evliya var diye bi daha ateş açmıyorlar :)

inşallah daha başka yaşanmış olayları sizleri paylaşıcam...dua ile....

Bayram

LA İLAHE İLALLAH

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
Maşallah ne güzel Allah yolunda samimiyetin sonucu inşeallah bunlar.

Rabbim bizleri ayırmasın bu yoldan inşeallah

Allah razı olsun paylaşimin için bu arada hoş geldin sitemize. :)

emmare

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
hoşbulduk kardeşim...rabbim cümlemizden razı olur inşallah

konyali-kiz

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
8
ay ne güzel bizimd ebasimiza böyle olaylar gelcekmi acaba :(

Üst Alt