Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Hekimoglu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
191

Başak

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Çok enteresan...

Ve güzel, ince bir mesaj'da var Amerika'ya, hatta ince değil belirgin :)

FaniDünya

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Cok Tesekkür ederim hekimoglu kardesim. Benim hayatimda gördügüm en
kaliteli dizi Kurtlar Vadisi olmustur. Zaten bu dizinin her bölümü Sinema
kalitesinden daha yüksekti. Bunun cok sebebi var, dizinin bazi bölümleri
(detaylara girmek istemiyorum), daha cekimlerinde vuku bulmamis bir kac olayi canlandirmis olmasi beni hayrete düsürmüstü. (O olaylarin kisa zaman
sonra gerceklesmesi ise ayri bir konu)
Dolayisi ile ben bu dizinin ülkemizce veyahut askeriye tarafindan desteklendigi
kanaatindeyim, yapilma sebebi ise halka ülkemizin bulundugu durumu göstermek,
Yani Israilin usagi olan amerikanin ülkemize gözaltindan yaptigi baskilar
ve ülkemiz genelinde yasanan olaylar. Ben daha fazla uzatmak istemiyorum
demek istedigim dizide verilmek istenen mesajlarin sifresiz ve kolayca anlasilir halde hazirlanmis olmasida kitleleri hayrani yapmistir zaten.

Tabi dizinin ustaca hazirlanmis sahnelerininde hayran kitlesinde büyük payi
var. Hangi dizide var, her bölümünde güzel action sahneleri :D

Zaten bu diziyi anlayan anladi söze ne hacet.

Sinema filmine saatler kaldi, saniyeleri sayiyoruz evelallah.

kendinize iyi bakin (selam bizden dua sizden canlar)

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
Teşekkür ederim hekimoglu abi sinemada gidecegim 3 flimden biriydi:D

Hekimoglu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
191
Amerika'ya da gelecekmis....
Gelecegi gun gitmeye calisacagim ins. :)

Guzel bir Film oldugu suphesiz. :)

esencemrem

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
harika bir film oldugunu düşünüyorum keşke gerçek hayattada amerikaya dersini verebilseydik bu film sadece hayallerimizi anlatıyor...

kerems

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Trabzonspor
'Kurtlar Vadisi Irak' filminin gösterime girmesiyle birlikte filmin amaçları hakkında da ilginç fikirler öne sürülüyor. Kimi çevrelerce filmin anti-Amerikancılığı amaçladığı belirtilirken, psikiyatrist Yalçın Güzelhan ise filmin intihar eylemlerini durdurmak amacıyla yapıldığını ifade etti.

kurtlarvads1tn.jpg

Güzelhan, 'İnandığı davası uğruna varlığını düşmanlarıyla birlikte yok etmeyi savaş biçimi olarak seçen canlı bomba gerçeğini aşabilmenin yollarını arayan ABD, Kurtlar Vadisi-Irak filmi ile de bu sorunun çözümüne katkı arıyor. Filmde Türkmen, Arap ve Kürt gruplarının hepsinin son derece saygı duyduğu bir Şeyh'in, canlı bomba olmak isteyen kadın başrol oyuncusu Leyla'yı İslâm'a göre günah olduğu gerekçesiyle bu fikrinden nasıl vazgeçirdiği, sonrasında da Leyla'nın da bunu çevresine nasıl sunduğunun kuvvetle vurgulanması, aslında filmin en can alıcı noktasıdır' dedi. 'Canlı bomba olmanın ve kılıçla baş kesmenin İslâm'da son derece günah olduğunun gizliden gizliye işlenmesi ile bu düşüncenin film aracılığıyla İslâm dünyasına yayılması amaçlanıyor' diyen Güzelhan, ılımlı İslâm düşüncesiyle İslâm dünyasına nüfuz edilmek istendiğini belirtti. Reklamlarla filmin bütün İslâm dünyasına izlettirileceğini kaydeden Güzelhan, 'ABD ve İsrail'in tek derdi bir türlü başa çıkamadıkları canlı bomba sorununu çözüp işgal altındaki toplulukların direncini kırabilmek.'

Vakit Gazetesi

Üst Alt