Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KanDamLaSi

Ubeyd

Aldığı Beğeniler
64
Duasi nezaman ve kim tarafindan yapiLacak karde$Ler ????

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
72 bin + 23 bin daha =95 bin oldu

bence 100 bini tamamlıyalım duasını toplarız ins...

melemen

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
slm ben melemen 4 gün önce bir sayaç aldım ve 5000'i geçtim ve hep çekmeyi düşünüyorum ve herkes bunun gibi şeyler yapmalı.herkes yapsın yapması için ileri gidin. :p ;) :rolleyes: :D :tongue: :baby: =) :) 8) ;(

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
ORiJiNAL YAZARI : melemen
slm ben melemen 4 gün önce bir sayaç aldım ve 5000'i geçtim ve hep çekmeyi düşünüyorum ve herkes bunun gibi şeyler yapmalı.herkes yapsın yapması için ileri gidin. :p ;) :rolleyes: :D :tongue: :baby: =) :) 8) ;(

kardeş senin çekmiş olduğun 5000 SALAVATI ŞERİFLE SAYIMIZ

100.BİNE ULAŞTI DUASINI YAPICAZ İNŞALLAH

gülennur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
s.a arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum. Allah razı olsun birisi adresime bi mail geçmişte buraya yönlendirdi beni. Bir mani bi aksilik çıkmazsa Rabbimden 5000 tanede ben okuyayım.

Allah rızası için ne olur üzerimdeki şu sıkıntıların geçmesi için bana dua edin ne olur. Çok ihtiyacım var :( önümüzdeki dört beş ayı hayırlısı ile geçirebilmem için lütfen...

sevgiyle kalın Duyla... Esselamun Aleykum

zeybek52

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Selemünaleyküm.Cenab-ı Hak gayretinizi artırsın ve mükafatlandırsın.Riya olmasın inşellah benim günlük tesbihatım içerisinde günde yüz tane var zaten. İlaveten beş yüz (500) adet te ben alayım. bitiridikçe devamını alırım inş.Selam ve dua ile...
Not: Bir sorum olacak bunu okurken herhangi bir niyet yapacakmıyım? Nasıl bağışlıyacağım?[/FONT][/SIZE][/SIZE]

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
ORiJiNAL YAZARI : zeybek52
Selemünaleyküm.Cenab-ı Hak gayretinizi artırsın ve mükafatlandırsın.Riya olmasın inşellah benim günlük tesbihatım içerisinde günde yüz tane var zaten. İlaveten beş yüz (500) adet te ben alayım. bitiridikçe devamını alırım inş.Selam ve dua ile...
Not: Bir sorum olacak bunu okurken herhangi bir niyet yapacakmıyım? Nasıl bağışlıyacağım?[/FONT][/SIZE][/SIZE]

niyet şefaatine nail olmak için diyebilirsin kardeşim aynı zamnda geçmişlerinin ruhunada niyet edebilirsin...

Kafkas_Kartalı1

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
SELAMÜNALEYKÜM BİRAZ GEÇ HABERİM OLDU KEŞKE DAHA ÖNCEDEN MAİL ALMIŞ OLSAYDIM TOPLAM SAYIYI İKİYE KATLAMA ŞANSIMIZ OLABİLİRDİ AMA ZAMANIMIZ VARSA YİNEDEN TOPLAYABİLİYİRİZ İNŞ. BEN ŞAHSIM ADINA 10.000 ALIYORUM ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN RABBİM EFENDİZİN(S.A.V.) ŞEFAATİNE NAİL OLMAYI NASİP ETSİN İNŞ. VESSELAM

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
ORiJiNAL YAZARI : Kafkas_Kartalı
SELAMÜNALEYKÜM BİRAZ GEÇ HABERİM OLDU KEŞKE DAHA ÖNCEDEN MAİL ALMIŞ OLSAYDIM TOPLAM SAYIYI İKİYE KATLAMA ŞANSIMIZ OLABİLİRDİ AMA ZAMANIMIZ VARSA YİNEDEN TOPLAYABİLİYİRİZ İNŞ. BEN ŞAHSIM ADINA 10.000 ALIYORUM ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN RABBİM EFENDİZİN(S.A.V.) ŞEFAATİNE NAİL OLMAYI NASİP ETSİN İNŞ. VESSELAM

kardeş 100 bini tamamladık şükür ama bu demeek deyil bitti onu anmak hepimize farz onun için devam okumaya inşallah...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt