Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

PeygamberGülü

سَيِّد م

Aldığı Beğeniler
3
KUTLU DOĞUM

Efendime salat ve selam olsunolsun.EfendimEfendim!Sen gittiğin günden beri bu alemde,Galleria Yandı kavruldu hasretinde,Unutmadık,unutmayacağız da seni ne dün ne de bugünde.Efendim!Her gece başımı yastığıma koyduğumda ağlarım sensiz geçen her gün için sessiz sessiz,kalbim kırık,boynum bükük kaldı bir gül misali sensiz,Yokluğunda olduk perişan,çaresiz,Gittin birden,aniden habersiz,Ne olur gel bu gece rüyalarıma sesizce.Ah Efendim!sensiz yaşamak,seninle olamamak ne kadar zor,Aşkından yüreğim yandı oldu sönmez bir kor,Göster sana kavuşacağım bir yol,Nur cemalini bir kez görsem ah ne olur.Efendim!Seni düşünmek,seni sevmek bu denli güzel ise,Seninle yaşamak,senin yanında olmak,seninle hemdem olmak bizim için tarifi edilmez en büyük mutluluk olurdu,Ah ah bu gönül nasılda bundan mahrum oldu.Efendim!Sensiz yaşamak ne büyük acı,Hasretin içimde oldu dinmez bir sancı,sensin yaralı kalbimin,günah dolu yüreğimin ilacı,Ne olur gel artık dinsin bu sancı.

Ah Efendim Her Güneşin doğuşuyla yollarını gözlerim,Bir Güneş misali doğmanı,Bu günahkar ümmetini bağrına basmanı,Ümmetti,Ümmeti deyip Tebesüm ile bakmanı bekledim,ama sen gelmedin Sultanım.Efendim!Bu gönül yollarını gözlemekten,yüreğim seni özlemekten değil,sensizlikten yoruldu,Bu yürek bu gönül artık dayanmaz oldu.Sultanım!her ismini duyuşumuzda bir feryad,bir ah gelir hasretinle yanan yüreğimizde,Damla damla yaş süzülür gözlerimizde,Bir ok saplanmış gibi olur sinemizde Efendim.

Efendim! ah ah diye diye içim içimi yedi,sensizlik canıma kat etti,Aşkın bir mum misali erite erite beni bitirdi.Efendim!Sensiz Yaşanmaz,durulmaz oldu bu alemde,Ne hal ne takat kalmadı artık bu bedende,yeter gayrı ayrı düştüm senden,Ölüp göçeceğim hasretinden,Ne olur gel bir an evvelden,

Ya Resulallah!Benden sonraki kardeşlerim,Resullullahı görseydikte,Ne malımız,ne evladımız olsun diyecekler.buyurmuştun.Ah efendim bizim için sen her şeyden,herkesten

daha sevgilisin,seni görmek uğruna malda,evlad'da neymiş,,bizim için değerli olan bir canımız var bu canıda seni bir kez görme muradına erişseydi onuda verirdik,ama canda yetmez seni görmek uğruna hele bu can günahkar ise,sana layık değilse hiç yetmez Efendim.

Ya Resulallah! İtil r.a'ya Benden bir şey istede sana vereyim buyurmuştunuz.İtil r.a:Ey ALLAH'ın Resülü senden seni istiyorum,Cennette seninle beraber olmayı,yanında olmayı isitiyorumEfendim Bizimde senden tek isteğimiz cennette seninle beraber olmayı,nur cemaline bakıp Sana olan hasretimizi,özlemimizi,içimizdeki hasret ateşini söndürmeyi,gönlümüzü vuslata errdirmeyi diliyoruz.Biliyoruz cennete seninle beraber olmaya,ellerine,ayaklarına kapanıp öpmeye,geçtiğin yollarda geçmeye sana layık değiliz, ama ne olur Efendim dünyada nur cemalini görmekten mahrum olan gözlerimizin,sana olan hasretimizin,sensizlikten kan ağlayan gözlerimizin hatırına bizide kabul buyur huzuruna.

Yarabbi!Bu mübarek gecenin hürmetine cennette Habibin Hz.Muhammet Musatafa s.a.v kavuştur,onun yanında olanlardan,Liva-ul Hamd sancağının altında olanlardan eyle Amin...Amin...Amin..

SEYYİD MÜCTEBA GEYLANİ

MEVLİT KANDİLİNİZİ MÜBAREK EDER,GECENİZİN HAYIRLI VE BEREKETLİ GEÇMESİNİ YÜCA ALLAH'TAN DİLERİ.

(BANADA DUA EDERSİNİZ İNŞAALLAH)

Geceler

Sükut_u Sonbahar

Aldığı Beğeniler
22,175
Takım
Fenerbahçe
Yarabbi!Bu mübarek gecenin hürmetine cennette Habibin Hz.Muhammet Musatafa s.a.v kavuştur,onun yanında olanlardan,Liva-ul Hamd sancağının altında olanlardan eyle

Aminnnnn,Aminnnnnn

Allah(c.c)razi olsun insaAllah kardesim yüregine saglik
Sizinde Mevlit Kandiliniz Mübarek olsun
Dualarda bulusmak ümidiyle
Selam ve Dua ile......

Üst Alt