Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

ExELaNcE

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
13
Yavuz Sultan Selim'in Mısır'ı fethi ile burada bulunan Kutsal Emanetleri İstanbul'a getirmesiyle bu emanetler ülkemize gelmiştir.

Programda Halen İstanbul Topkapı Sarayında sergilenen bu emanetlere ait resim ve bilgiler var ...

Hidden content
You need to reply to this thread in order to see this content.

Başak

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Allah cc razı olsun,

Mukaddes emanetleri görmekle gözlerimiz şereflendi, Rabbim şefeatlarınada nail eylesin, S.a.v.'e layık ümmet eylesin bizler İnşeallah!

Aminn.

ExELaNcE

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
13
ORiJiNAL YAZARI : Başak
ALLAH cc razı olsun,

Mukaddes emanetleri görmekle gözlerimiz şereflendi, Rabbim şefeatlarınada nail eylesin, S.a.v.'e layık ümmet eylesin bizler İnşeALLAH!

Aminn.

amin..

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
eline emeğine sağlık kardeşim bizleri böyle güzelliklerle şereflendirdiğin için

zeyno

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
Takım
Galatasaray
Harikaaa!..Bu çok değerli bilgileri ilettiğiniz için tşk ederim.Topkapı sarayına gittim,çoğunu gördüm ama unutmuşum.Böyle hatırlamak çok güzel.Her daim elinin altında.Allah razı olsun.

ExELaNcE

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
13
Harikaaa!..Bu çok değerli bilgileri ilettiğiniz için tşk ederim.Topkapı sarayına gittim,çoğunu gördüm ama unutmuşum.Böyle hatırlamak çok güzel.Her daim elinin altında.ALLAH razı olsun.

ben de gidip görmüştüm..
ama bazılarını görmemişim..
en güzeli tabi gidip canlı görmek..
ama istanbulda değiliz ki gidip görelim..
nasipse bu yaz istanbuldayım...
ilk işim oraya gitmek olacak..

KanDamLaSi

Ubeyd

Aldığı Beğeniler
64
resimdende oLsa görme $erefine naiLiz.. Hamd oLsun, Sükür oLsun RABBIMIZE..

Son Yaz istanbuLdaydim, bazi yerLeri gezdik .. gidip gördük cok $ükür. Topkapi sarayina girecektikki o gün kapaLi imi$, özeL bir gündü o gün unuttum.. cok üzüLmü$tüm.. Nasib kismet meseLesi..
insaALLAH bir dahaki seneye nasib oLur..

Exe hocam ALLAH cc razi oLsun. VesiLe oLmu$ oLdu..

ama dikkatimi ceken bir $ey oLdu. YükLemeye gittigimde indiriLen sayi oLarak 3 yaziyor. [indirilme Sayısı: 3]
Oysaki daha fazLa ki$i cevap vermi$ indirmek üzre. Acaba Saymadami Hata oLdu.. Yoksa bazi karde$Lerimiz yükLemedimi ?(

seLametLe

Üst Alt