Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

altun47

Dinler ve Diller diyarı

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Fenerbahçe
La İlahe İllALLAHın Yazıldığı Yer (Gerçek Bir Olay)

Rusya'da acılan türk okullarının birinde gerçekleşen olaydır.

Buradan giden müslüman kardeşlerimiz İSLAMiyeti Rusya'da yayma izni olmadığı için üzüntü duyuyorlar ve ne yapacaklarını bilmiyorlardı.Okulun gözde öğrencilerinden biri bi gün öğretmeni sınıftan içeriye girince "hocam,la ilahe ilALLAH ne demektir?"diye sorunca hem sınıftakiler hemde hoca hayrete düşer.hocada"sen nerden duydun bu kelimeyi"deyince öğrencide"hocam ilk önce siz anlamını söyleyin bende nerden duydugumu söylecem" der.hoca öğrenciyi dışarı alarak tekarr nerden duydugunu sorar öğrencide ilk önce anlamını bilmek ister.hoca artık söylemekten baska çaresi kalmadığı için"ALLAH'tan başka ilah yoktur"der.Ve"nerden duyduğunu söyle"diye tekrar ısrar edince öğrencide"ben bunu aylardır sizin alnınızda okuyorum"der.

Rabbim bizlerede nasip etsin boyle ilahi ask ile yanmayi

''Horoza sormuşlar yumurta mı tavuktan çıkar,
tavuk mu yumurtadan diye!
Horoz 'bana ne' demiş,
ben işime bakarım,
öter geçerim!''
alıntı

hakan55

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
11
Takım
Fenerbahçe
maşallah rabbim herkese nasip etsin inşallah. Okuyunca etkilendim Rabbim razı olsun inşallah emeğine sağlık

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
Rabbim razı olsun gerçekten çok etkileyiciydi..

Geceler

Sükut_u Sonbahar

Aldığı Beğeniler
22,175
Takım
Fenerbahçe
Aminnn insaAllah
Cenab-i Hak razi olsun kardesim
Selam ve Dualarimla......

sümeyya

SüKuT

Aldığı Beğeniler
39
Takım
Galatasaray
Amİn amİn İnŞallah.
Rabbİm razi olsun abİ emeĞİne saĞlik.bu gÜzel paylaŞimi bİzlerle paylaŞtiĞin İÇİn teŞekkÜrler...

Üst Alt