Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Loya

O Eskidendi.....

Aldığı Beğeniler
17
Takım
Trabzonspor
:hehehe::hahaha: bu lazlarda olmassa fıkra denilen şeyin bir anlamı olmayacak ...

doğrıdır yatıp kalkıp dua edin bize :zigara:

zamanım olunca bende çevremde yaşanmış gerçek olaylarıfıkra olarakverecem inşl...şuan bilegülüyorum :D

Hafız_70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,432
Takım
Fenerbahçe
doğrıdır yatıp kalkıp dua edin bize :zigara:

zamanım olunca bende çevremde yaşanmış gerçek olaylarıfıkra olarakverecem inşl...şuan bilegülüyorum :D

Buyurun bakalım birazda sizden dinleyelim loya kardeşim.:D

Gülyüzlüm

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
63
Takım
Galatasaray

Uy sevgili uşağum!

ALLAH’ın selami tabiidur Mektubu çok yavaş yazayrum, çunkim bilirum ki, cabuk okuyamazsun Benden yana sual edersen,
ALLAH uma pin şükür iyiyum, yeni pir iş puldum Emrimde yüzeyakin adam var, hepsi de sessuz sedasuz, kendi hallerinde Ne is puldugumu soraysan soyleyeceğum patlama, mezarluk pekçisi oldum
Bacin Emine bir uşak doğuracak, daha erkek midur, kiz midur, pelli değil Hacan o yüzden sağa dayi mi oldun, teyze mi oldun soyleyemeyrum
Temel emicen de tükkan actu, o da otuza aldigini yirmipese verir, surumden kazaniyormus oyle dedi Bizim koye findukcularin Temel\'i muhtar sectuk, akillu usak da Gecen gun hepimizu zelzeleye karsi asi etturdu Temel akilludur, hemde durusttur Gecenlerde bir taksinin soforu koye varmis, muhtari arayu, meger yolda pir tavuk ezmus sahibini soraymus Muhtar Temel tavuga pakmis, hapu bizden degildur, pizum koyde yassu tavuk yoktur, demiş Senin kucugun Memet çok akullu bir usak cikti gecen gun tepeye varmis, elinde bir ip sallayup duriy Anan, uy usagim ne edeysun orada demiş O da heva turumuna bakayrum demiş Cektum oni aksam karsuma, anlat bakayum su hava turumu isinu dedim Anlatti, meger ip sallanunca havanin ruzgarli olduğunu, ip islaninca da yagmur yagdigunu anlaymis çok akillu usak vesselam Sen o yasta boyle akillu degildun! Yaa iste boyle usagum Memlecetten saga pol pol havadis Yeni havadis olursa yine yazayrum Baki Hudaya emanet ol .

Not: Mektupa para koyacaktum, ama gec akluma geldu, zarfu kapatmisum​

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
Emeğine sağlık, bu temelde olmasaydı zaten fıkraların tadı tuzu olmazdı...

dilsitan

Ya HaY

Aldığı Beğeniler
9,655
Takım
Galatasaray
uyanikk lazzzzz :hihi:
tesekkürler canim

Geceler

Sükut_u Sonbahar

Aldığı Beğeniler
22,175