Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Gölge

Dost İstersen Allah Yeter

Aldığı Beğeniler
29
Takım
Galatasaray
87324.jpg

87331.jpg

Düzenlenen şiir yarışmasındaki birinciliğine rağmen, başörtülü olduğu gerekçesiyle kürsüden aşağıya indirilen İHL'li Tevhide Kütük'e Leman'dan tam sayfa destek ....

Adana'nın Kozan ilçesinde, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlenen şiir yarışmasında kazandığı birinciliğe rağmen, başörtülü olduğu gerekçesiyle kürsüden aşağıya indirilen İmam Hatip Lisesi öğrencisi Tevhide Kütük'e aykırı ve sansayonel karikatürlerin dergisi Leman'dan destek.

Bu zamana kadar, muhalif çizgileri ve söylemiyle dikkat çekerek kimi zamanlar da tepki toplayan haftalık mizah dergisi Leman, Tevhide'nin kürsüden aşağıya indirilmesi talimatını veren, Garnizon Komutanı Binbaşı Hüseyin Çopur ve Kozan Kaymakamı Aydın Tetikoğlu'na, mevzuyu işlediği tam sayfa karikatürle tepki gösterdi.

"Bir Genç Kızın Gözyaşları" manşetiyle verilen karikatürde, yaşanan dram ise şöyle aktarılmış: "Adana'nın Kozan ilçesinde başörtülü İmam Hatip Lisesi Öğrencisi, ödülünü almak için çıktığı kürsüden indirildi. İlçenin kompozisyon yarışmasını İHL'li 11-C öğrencisi Tevhide Küçük birincilikle kazanmıştı. Ödülünü almak için kürsüye çıktı. Ancak Garnizaon Komutanı ve Kaymakam'ın "indirin onu" tepkisi üzerine İlçe Milli Eğitim Müdürü tarafından kürüsden alaşağı edildi."

Karikatürün konuşma balonunda ise; ironik bir biçimde "İn Ordan Aşşaa!" ifadesi yer alıyor.

Haber 7

Gölge

Aldığı Beğeniler
29
Takım
Galatasaray
Tevhide'ye biz sahip çıkıyoruz ve diyoruz ki ;
ALLAH büyüktür gün gelir devran döner birgün Tevhide'yi o kürsüden indirenleri biz bulundukları makamlardan indiririz ...

KanDamLaSi

Ubeyd

Aldığı Beğeniler
64
oLmayan bir $ey cizmemi$ "Leman" ... oLdugu gibi aktarmi$...
bizim üLkemizin utancimi diyim ne diyim biLmiyorumki... cok yazik...
indirin onu ne demek ya... üLkemizde böyLe komutanLar böyLe kaymakamLar var... örnek aLinmasi gereken ki$iLer oLmaLiLar oysaki... ama onLar ördek oLuyorLar !!! hadi ördek oLarak kaLsaLar neyse de etrafa zarar veriyorLar...

BekLenen gün geLecekse cekiLen ciLe kutsaLdir ...

ExELaNcE

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
13
Bu olay sadece tek değil..daha niceleri oluyor.bunun önüne geçmek ise Başbakana düşüyor.kamusal alan saçmalığını halletmeli.yoksa iş daha kötü boyutlara sürüklenirse daha kötü sonuçlar doğrurabilir.
Ayrıca Leman dergisinin desteğini ben göremedim..olayı aktarmış bana göre..

Gölge

Aldığı Beğeniler
29
Takım
Galatasaray
Leman dergisinin görevi dalga geçmek nasıl olsa tuzu kuru o şeytanların yazık o dergiye verilen paralara israf bilirsiniz ki israfta haramdır ...

Olay başbakanımıza düşüyor bizde bunun bilincindeyiz ExE hocam ve sonuna kadar arkasındayız ALLAH'ın izniyle ...

Acizane

hizmet..hicret..sehadet..

Aldığı Beğeniler
27
Takım
Diğer
LEMAN DERGİSİNİN ÖN KAPAĞINDA ASGERİ BOT İLE KÜÜÜT DİYE DALGA GEÇİLİR GİBİ YER ALINMASINA ÇOK ÜZÜLDÜM.BÖYLE BİRŞEY ONLARIN KIZLARINA DA YAPILSA NASIL OLURDU ACABA....
GEREĞİ İNSAN HAKLARI MAHKEMESİNDE EN GÜZEL ŞEKİLDE ADALETLİ OLARAK YAPILIR İNŞAALLAH

Hafız_70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,432
Takım
Fenerbahçe
Allah hakkımızda hayırlısını versin.

Günümüzde peygambere bile hakaret eden hayadan yoksun insanlar var.

Allah bir gün bütün bunların hesabını soracaktır inş.

Üst Alt