Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Geceler

Sükut_u Sonbahar

Aldığı Beğeniler
22,175
Takım
Fenerbahçe
“yüreğimin büklümleri hep birbirine yapışmaya çalışır, ben de yüreğimi açmak için büklümleri hep yeniden çekip koparmak zorunda kalırım”

körün parmak uçları kadar hassastır benim yüreğim; ama ellerimle kırarım yüreğimi, ellerimdedir aslında mutluluğumun katreleri. ellerim ki bir nazik dokunuşu özler; yüreğime nazikçe dokunmayı öğrenebilsin diye.

bir gülün yaprakları kadar titrektir yüreğim benim; rüzgârdan bîhaberken yaşadığını iddia eden bir kelebek gibi. hayatı özlemlerindeki kadar yalın sanan; her güzel’i yar bilen, her çiçekten bal yapabileceğini sanan. her baharda cana ereceğini sanan, her cemreyi hayat’a müjde sayan bir kelebek gibidir benim yüreğim.

hazanda toprakla hemhâl olan yapraklar gibi savunmasızdır benim yüreğim; savrulmayı hayatın gereği bilen, vuslatın gereği sayan. toprağı öptüğünde beyaz’ın hıfziyetinde kalacağını düşünen yapraklar gibi. kış, mü’minin baharıdır*** diyerek sevgisinin rotasını ibadetinin gölgesinde çizer sevgili; her demin baharı başkadır aslında. her ölümün bahanesi, bahara varmaktır.

yüreğe gelen ilham kadar geçicidir benim yüreğimin ömrü; pervanenin ömrü kadar. şem’im aşk’ın “elif” halini yaşarken ben “dal” oluyorum aşk karşısında; ben lâl oluyorum hayat karşısında…ben susmayı seviyorum….

bir bebeğin acziyeti kadar derindir benim yüreğimin el-hakîm karşısındaki acziyeti.hikmetin muhafızı sanki ömür tezgahıma gelenler. letâfetle dokunan yâr’in hikmeti bu kadar gizli olamaz gündelik telaşların donattığı hayatın kıvrımlarında. bu kadar gizli olamaz aşk! bu kadar gizlenemez hüzün, aşk’ın satırları arasına. aşk ki aşikârdır her hali mecunluğu hakkıyla yaşayana.

bir leyla yüreği kadar aşkı hak etmiştir benim yüreğim; çünkü yüreğin tabiatıdır aşk! yüreğin tabiatıdır aşk için hazana razı olmak!
bilemiyorum, ellerimin tabiatı mıdır yüreğime eza etmek!

Sare Nokta

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
:alkis: :alkis: Rabbim razı olsun canım yazanın kalemine seninde paylaşan yüreğine sağlık ömrüne bereket harikaydı ...

nurnesli

Hayat üç noktadan ibaret...

Aldığı Beğeniler
124
tek kelime ile mükemmeldi ablacım paylaşan gül yüreğine sağlık teşekkürler

dilsitan

Ya HaY

Aldığı Beğeniler
9,655
Takım
Galatasaray
bir gülün yaprakları kadar titrektir yüreğim benim; rüzgârdan bîhaberken yaşadığını iddia eden bir kelebek gibi. hayatı özlemlerindeki kadar yalın sanan; her güzel’i yar bilen, her çiçekten bal yapabileceğini sanan. her baharda cana ereceğini sanan, her cemreyi hayat’a müjde sayan bir kelebek gibidir benim yüreğim​
.

:alkis: :alkis:

cok güzeldi
emegine yüregine saglik apla

Beste

Dert etme Duâ et..

Aldığı Beğeniler
18,751
Takım
Galatasaray
Allah razi olsun insAllah..

Üst Alt