Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Beyoğlu

aşka yolculuk

Aldığı Beğeniler
13,779
Takım
Galatasaray
Mehmet Baş

Leyla

Suyun gözlerinden sesleniyorum sana içim kırılgan bir cumhuriyet gibi açılıyor Bir yoksul şemsiyenin avuçlarında yağmur Sabahı etmek için yıldızları sayıyor Artık beni gözlerinin sahrasına çağırma Leyla Yaralı ceylanları avutmam lazım gelemem sana

Yıldızların öfkesine tutulmuş bak saçlarım Kim demiş sihirli sözcükler dindirir siziyi Gözlerinin avlusunda diz çöktüm bekliyorum Geyikler tavşanlar kaçışıyorlar durmadan Beni bu çöl ikindilerinde vakitli vakitsiz çağırma Yağmuru dindirmem lazım gelemem sana

Kan akan nehirlerin taştan köprüsünde Susarak aşkımı anlatacağım sana Leyla Saçlarımdan üç tüy çekecek ay yüzlü periler Bir uykuya dalacağım asri mezarlıkta Sakın vakitsiz gelip de uyandırma beni Unutma ölüler nefes alamaz Leyla

Her akşam çöl kızlarının saçlarını savuran rüzgârla Öyle sırılsıklam öyle yalnız çıkıp gelme bana Henüz yaralarım kabuk bağlamadı Sen bir rüyasın çık git diyemem sana Ruhum çamurdan bir kafeste esirdir Leyla

Üst Alt