Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
DEĞERLİ KARDEŞLERİM

nasip olursa bugün ikindiden sonra

Diyar bakır yolcusuyum

hani derlerya ne yardan ne serden işte buda öyle bir şey

sizlerden ayrılmak inanın bana çok zor geliyor

ama neyaparsınızki bu dünyanın düzeni böyle

birilerine kavuşurken birilerinden ayrılıyorsun

birilerini sevindirirken birilerini yerindiriyorsun...

ama genede güzel sağlık olsun şikayetçi deyilim YARABB

bu imkanları veren RABBİME sonsuz şükürler olsun ..

işte böyle can kardeşlerim

nasip olursa bugün 20 günlüne Diyarbakır yolcusuyum

herkez hakkını helal etsin benden yana olmuyan hakkım helal olsun..

hepinizi RABBİME emanet ediyorum..selam ve dua ile

HOŞÇA VEDE SEVGİYLE KALIN CANLAR

zeyno

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
Takım
Galatasaray
Hayırlı yolculuklar ablacım.Hayırlısı ile gidip gelesin.Senden yana herşey helal olsun.Hayırlı yolculuklar ablacım.

Necmeddin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
179
Takım
Diğer
hayırlı yolculuklar varsa hakkımız helali hoş olsun...

TebessüM

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Hayırlısı ile gidip gelirsiniz inş abla
kızlarınıza çok selam iletin bizden Başağıda ne çok özledik =)
Hakkımız varsa helak hoş olsun
ALLAH yolunuzu açık etsin.

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
Hayırlı yolculuklar gideceginde söyle arkandan su dökeyim :D
Yalnız kaldık yine ya :D

MeLeK

Benim aşkım askı Verene!

Aldığı Beğeniler
49
ay benım cnaım nurum teyzemmmmmm hadı hayrlıyolculuklar ...canlarımı benım ıcınde op kucakla...bılıyorsun ne kadar cok ozledıgımı onları...zaten basagıma annen gelıo mujdesınıde ben veremedım:)dualar yrekler hep senle teyzecım hayrlısyla gıt gel ınsallah ama emınol bu 20 gun baya bı cekılmez gelcek sensız....olsun hep dıyorum ya ozlemkete guzl sevenı.....senı cook sevıyoruzzz..hakkımız yoktur ama varsada helalı hos olsun canm teyzecımm...dua ıle....

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
Hayırlı yolculuklar ablacım.Hayırlısı ile gidip gelesin.Senden yana herşey helal olsun.Hayırlı yolculuklar ablacım.

sağolasın tşk ederim zeynocum ALLAH cc razı olsun inşallah en ksıa zamanda gidip dönücem RABBİM SAĞLIK SIHHAT VERSİN herşey olur

hayırlı yolculuklar varsa hakkımız helali hoş olsun...

necmeddin kardeşim ALLAH cc senden de razı olsun..
heleki dualarınızdan beni eksik etmeyin

Hayırlısı ile gidip gelirsiniz inş abla
kızlarınıza çok selam iletin bizden Başağıda ne çok özledik
Hakkımız varsa helak hoş olsun
ALLAH yolunuzu açık etsin.

Tebessüm kardeşim ALLAH cc razı olsun

aleyna ve aleyküm selam baş üstüne götürürüm canım

Hayırlı yolculuklar gideceginde söyle arkandan su dökeyim
Yalnız kaldık yine ya

onurcum sen her ihtimale genede hayali suyunu hazırla saat 5-6 gibi dök sular seller gibi gidip geleyim ...
canım gülüm benim senin yerin bende ayrı bunu biliyorsun deyilmi ,sana ayrı bir muhabbetim var heralde buranın en küçüğü olduğundan olsa gerek ,ama senin şahsiyetinde çok değerli canım ohhh be sitede çekinmden sana canım diyebiliyorum yaa bak beni sakın küçüküm diye işletme oraya gelmiyeyim.. :p :p :p

ay benım cnaım nurum teyzemmmmmm hadı hayrlıyolculuklar ...canlarımı benım ıcınde op kucakla...bılıyorsun ne kadar cok ozledıgımı onları...zaten basagıma annen gelıo mujdesınıde ben veremedım dualar yrekler hep senle teyzecım hayrlısyla gıt gel ınsALLAH ama emınol bu 20 gun baya bı cekılmez gelcek sensız....olsun hep dıyorum ya ozlemkete guzl sevenı.....senı cook sevıyoruzzz..hakkımız yoktur ama varsada helalı hos olsun canm teyzecımm...dua ıle....

canım meleğim senin bu güzelliklerine ne diyyeim inan sözlerin bittiği an bu olsa gerek selamlarınızı herbir şeylerinizi götürecem belki günlerce sitenin raporunu anlatacam başama... dua edinde bir çırpıda sağ salim gidip geleyim canlar...hepinizi YARADANIMA EMANET EDİYORUM

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
onurcum sen her ihtimale genede hayali suyunu hazırla saat 5-6 gibi dök sular seller gibi gidip geleyim ...
canım gülüm benim senin yerin bende ayrı bunu biliyorsun deyilmi ,sana ayrı bir muhabbetim var heralde buranın en küçüğü olduğundan olsa gerek ,ama senin şahsiyetinde çok değerli canım ohhh be sitede çekinmden sana canım diyebiliyorum yaa bak beni sakın küçüküm diye işletme oraya gelmiyeyim..
50 ye geldim heralde :D:D
En küçük benmiyim burda yaa nere kayboldu bu küçükler hep oyun peşindeler :D:D
Sen buraya gelmişsin zaten gitmedigin yerlere git :D:D

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
ORiJiNAL YAZARI : onur
canım gülüm benim senin yerin bende ayrı bunu biliyorsun deyilmi ,sana ayrı bir muhabbetim var heralde buranın en küçüğü olduğundan olsa gerek ,ama senin şahsiyetinde çok değerli canım ohhh be sitede çekinmden sana canım diyebiliyorum yaa bak beni sakın küçüküm diye işletme oraya gelmiyeyim..

yaramaz beni bir an önce göndermek istiyorsun deyilmi beni geçesin diye hadi bak rahat rahat sana 20 gün verdim geldiğimde ben geçmiş olda sende bende rahatlıyalım canım bari çekişmen biter
herşeye bir laf yazmaktan kurtulursun ok mii :p :p :p

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
ORiJiNAL YAZARI : fzehra
ORiJiNAL YAZARI : onur

yaramaz beni bir an önce göndermek istiyorsun deyilmi beni geçesin diye hadi bak rahat rahat sana 20 gün verdim geldiğimde ben geçmiş olda sende bende rahatlıyalım canım bari çekişmen biter
herşeye bir laf yazmaktan kurtulursun ok mii :p :p :p
Ben yerimi yeni nesile bırakıcam :D:D

Üst Alt