Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
şimdi size anlatacağım benim pc de ne olduğunu arkadaşlar

benim pc de hem ad-aware var hemde avast anti wirüs giderici var

şimdi ad-awareyi çalıştırınca AVAST virüs giderici devreye giriyor ve şu resimdeki turuva atı geliyor

11359891ub5.jpg

ve ben bunu siliyorum ama tam 20 tane geliyor ve ben siliyorum sonra

avast ı çalıştırıp ordanda siliyorum resimdeki gibi geliyor...

12467847ag7.jpg

ve burdanda wirüsleri siliyorum

98942676od3.jpg

sonra işaretli yerler tıkalyıp burdanda çıkanları siliyorum

81188590vi7.jpg

ama nafile tekrar ad-awareyi çalıştırıyorum yine atlar çıkıyor asla eksilmiyorlar bana yardım edin ben bu atları ne edicem hatta akşam exe kardeşe danıştım oda bir de avastı durdur dedi bende web kalkanını durdum tekrar tarattım aynen atlar çıktı yani oda çözüm olmadı

Hekimoglu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
191
Abla adaware i kapatin, avast ile taratin,atlari :D buldugunda silmesini isteyin...silmez ise bu sefer ad aware ile silmesini deneyin ama avast kapali olsun yoksa avast devereye girip yukaridaki resimlerde oldugu gibi karisiklik olur.....

Ah ah o kadar dedim, avast kullanmayin diye :D

fatsalı

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
796
Takım
Trabzonspor
ablaaaaaaaaa ambulansmi çağirak itfaiyemi.......... ne olacak senin bu pc........ yanlanmissssss at onuuuuuuu yenisini alsim eniştem saygialrrrr cihan kardes vermiştir cevabi bizlere sadece dinlemek yeter allah ayrdimciniz olsun..........aminnnnnnnnn

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
ORiJiNAL YAZARI : Hekimoglu
Abla adaware i kapatin, avast ile taratin,atlari :D buldugunda silmesini isteyin...silmez ise bu sefer ad aware ile silmesini deneyin ama avast kapali olsun yoksa avast devereye girip yukaridaki resimlerde oldugu gibi karisiklik olur.....

şükür bu sefer atları gözünden vurdum dermişim :))))

ALLAH cc razı olsun hekim kardeşim senin önerdiğin çözüm işime yaradı sanırım atlar at pazarına gittiler :)))sağolun varolun bu kadar işinizin arasında banada zaman ayırdığınız için ...

Hekimoglu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
191
ORiJiNAL YAZARI : fzehra
ORiJiNAL YAZARI : Hekimoglu

şükür bu sefer atları gözünden vurdum dermişim :))))

ALLAH cc razı olsun hekim kardeşim senin önerdiğin çözüm işime yaradı sanırım atlar at pazarına gittiler :)))sağolun varolun bu kadar işinizin arasında banada zaman ayırdığınız için ...

Abla haftada bir kere Ad aware ile bilgisayarinizi tarayin,
boyle daha saglikli olur insa'allah... :D

Dikkat et abla bi dahakine ordu seklinde gelirler yoksa :D

Üst Alt