Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

ExELaNcE

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
13
Federasyon başkanı olsam ve elimde de yetki olsa fenerbahçe ligde şampiyon dahi olsa onu avrupa maçlarına yollamam..fenerliler kızacak ama durum bunu gösteriyor..hiç bir başarınız yok..ayıptır..o kadar para harcıyorsunuz..sonuca bakamıısnız.. X(
ltfenfeneriavrupayayollamayn9y.gif

YaMusaB

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
çok basit ithamlar geldi bana exelans abim... :D

ilk önce avrupada başarı yakalamak için türkiyede başarılı olmak lazım..
türkiyede başarılı olamayan bi takımın avrupaya giden başarısız olan bi takımı eleştirmesi kadar komik bi durum olamaz...

Hoş gs bu sene avrupaya gitme hakkı kazandı, ama noldu, tromso gibi bi takıma yenildi... Ama doğru ya tromso pendikten büyük... pardon... siz daha iyisiniz...

muzdelife

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
EXELANCE kardeşim niye bukadar fenere antipatiniz var anlamak mümkün değil
BJK. elendi sizde dahil kimsenin gıkı çıkmadı sizin trabzonunuz gitti dandik takımlara elendi yine aynı kimsede ses yok
Bizim FB.li olarak ayrıcalığımız bu işte her hareketimiz gündemi değiştiriyor..
Siz istesenizde istemesenizde Biz yine şampiyonlar ligindeyiz bizi izlemeye devam edin... ALLAH'A emanet olun....

ExELaNcE

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
13
Ben Türkiye'deki başarılarınıza bişey demiyorum..ama nedense FB avrupada bişey yapamıyor..Kadrosuna bakıyorsun harika..Demek ki bişeyler eksik..ama ne?Ben bunun cevabını arıyorum..Fenerde ne eksik?? :D

konyali-kiz

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
8
Ismail abi biz gitmisisz koskoca juvetusu real madridi arsenali leedsi barcelonayi romayi ve sayamadigim bir sürü takimi yenmisiz
iyiki bir kere tromsoye yenildik tamam artik sanki biz siz gibi hep yenilen bir takimizda avrupada
ben simdi size saysam kime yenildiniz diye oooo
su bulgar takimimidir nedir dalga gectiydiniz kimmis bi diye hatta ridvan midir nedir dalga gectyidi ama sonucunda 6-7 tane sanirim gol yediydiniz

biz lucescu zamaninda bütün uefa kupasini kazandigimiz seneki oyuncularimizi kaybetmistik yepyeni bir kadro ve hicte iyi oynamayan bir takimimiz bile vardi ama o halde bile sampiyonlar liginde yari finale kadar ciktik siz ise sampiyonlar ligini bosver uefada bile bir üst tura cikmisliginiz yok

yamukluk fenerin sisteminde fener de baskan nederse o yani teknik direktörün hic rolü yük olsa kac yazar daum gibi bir adamdan antrenörmü olurmus

ben size söylim fener niye basarisiz
türkiye liginde fenere peskes geciliyo konya,rize ve bir takim daha var ismi aklima gelmiyo elle yendiler ama malesef hic bi hakemimiz pozisyona baktigi ghalde sihirli eli görmedi
fenere bedavadan verilen penaltilar hemen itiraz etmeyin acilklanan hakem notlari bunu gösteriyo
fener tabi türkyiede kolay hakemlerel geciyo ama avrupa icin hic de iyi degil bu
avrupada yok öyle elle melle hakemler seni asla tutmaz ve sen müslüman takimsin ozaman isin daha da zordur

fenerin baska sorunu ise yabancilarinin cok olmasi
yabanciarla is yürümez
bak o bizim cok övdügümüz hagi bile gitti uefa kupasi finalinde kirmizi gördü hakemi yanliz birakti
galatasaray avrupada iyi oynadigi zaman kendi altyapisindan ve gercek galatasarayli olan futbolcularla basariya ulasti
bülent korkmaz,arif erdem, suat kaya, okan buruk, emre belözoglu
tugay kerimoglu
hakan sükr altyapi degil ama cocukluktan gsli
ve daha sayamadigim bir sürü kisi

DO U UNDERSTAND YAMUSAB

YaMusaB

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
kendi takımlarını eleştirmek yerine bizim akımı eleştirmeleri hoşuma giiyor açıkcası muzdelif abi, bırak böyle daha ii :D

Buarada konyalı; geçmişde aldınız bi başarıyı hala gündemde tutmanız sizin ne kadar ufkunuzun geniş olduğunu gösteriyor... eğer gs artık bu işin adamı dememiz için sizce aynı başarıyı birdaha yakalaması veya en azından onu yakalaycak güce sahip olması gerek miyor mu...

Ama bakıyoru ki, acınacak haldeniz, ne futbol ne başka birşey...

sizler fenerle uğraşmaya devam edin ;)

sizler stadyum maketleri yapmaya devam edin;) (Sanırım binleri bulmuş yaptığınız maket, makete verceğiniz parayla şimdiye stad yapılırdı )

sizler devam edin, gs uefayı aldı demeye ;)

ama şunu da söliim, dost acı söler, gs kadar kendini küçük duruma düşüren takım yoktur herhalde :D

konyali-kiz

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
8
yo biz kendimizi kücük durma düsürmüyyozki para yok ama parasiz oldugumuz halde gene iyi gidiyoz

asil rezil sissiniz 100milyon dolarlik kadromuz varderken övünp gidiysunuz ama türkyiede bile galibiyeti hakmlerle aliysunuz

bu arada gsnin uefa kupasi ve türkyienin gsnin oyunculariyla aldigi basaridan baska basarimiz malesef yok
siz ynei basari getirinde onu konusalim bari

zaten cogu fenerlielrin gelecege bakis acisi gs türkyeye uefa kupasini getirdi bu trye dünya batasiya kadar yeter
ben fenerlilerden ep bu lafi duyuyom

siz getirin bizde o siziny eni basariyi konusalim

YaMusaB

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
100 milyon dolarlık takımı sende kur, elinden alan mı var :D

biz memnunuz takımımızdan 8)

Hekimoglu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
191
burayada eklemeyi dusundum :D,
YamusaB kardesim,bu kesinlikle sana ithafen yazilmamistir...ben sadece gercekleri soylemek icin yazim :)
Sonucda Fenerbahce bir turk takimi, bir turk olarak avrupada basarili olmasini istemek bizlerinde hakki.... ;)

Suan belki en iyi takim...bu bir gercek,ama turkiyede iyi takim olmaniza ragmen...istediginiz gercek hedeflerine ulasdigini zannetmiyorum...siz fenerliler inaniyormusun gercek hedefinize ulasdiginizi? CL giderken cogu Turk takimlarin hedefleri ceyrek final veya bir ust tura cikmak olur,sizlerin ise Final oynamak,ama her sene huzranla sonuclaniyor,bir ust tur degil,hatta uefa da degil...maalesef knockout

yoksa turkiyedeki basarilariniza birsey diyecek yok,
Bilmiyorum aziz amca kac yildan(5-10 yil
?) beri baskan,yapmis oldugu hizmeti de ortada ama ne yazikki bunu avrupada gosteremiyor...buna 12 numara olarak fenerliler el koymasi lazim...

Ama Fenerliler biz hala basariliyiz diyorlarsa,sapkalarini onune koyup,dusunmeleri lazim...

ExELaNcE

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
13
Orjinal Yazarı Hekimoglu
burayada eklemeyi dusundum :D,
YamusaB kardesim,bu kesinlikle sana ithafen yazilmamistir...ben sadece gercekleri soylemek icin yazim :)
Sonucda Fenerbahce bir turk takimi, bir turk olarak avrupada basarili olmasini istemek bizlerinde hakki.... ;)

Suan belki en iyi takim...bu bir gercek,ama turkiyede iyi takim olmaniza ragmen...istediginiz gercek hedeflerine ulasdigini zannetmiyorum...siz fenerliler inaniyormusun gercek hedefinize ulasdiginizi? CL giderken cogu Turk takimlarin hedefleri ceyrek final veya bir ust tura cikmak olur,sizlerin ise Final oynamak,ama her sene huzranla sonuclaniyor,bir ust tur degil,hatta uefa da degil...maalesef knockout

yoksa turkiyedeki basarilariniza birsey diyecek yok,
Bilmiyorum aziz amca kac yildan(5-10 yil
?) beri baskan,yapmis oldugu hizmeti de ortada ama ne yazikki bunu avrupada gosteremiyor...buna 12 numara olarak fenerliler el koymasi lazim...

Ama Fenerliler biz hala basariliyiz diyorlarsa,sapkalarini onune koyup,dusunmeleri lazim...

bu alınıtıyı kim yazmış anlayamadım

Üst Alt