Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Gülistan

İMAM HATİP'Lİ

Aldığı Beğeniler
25
Takım
Diğer
Esselamü Aleyküm.Haddimi aşarak siz değerli dostlarımdan yardım istiyorum.
İki komşum akraba ve araları bozuk ve ben her ikisinin ortak arkadaşıyım .biri ayağından özürlü ve kendisini dünyaya kapatmış .dünyalık ev işlerini yeterince yapamıyor ve tutumlu.ve bizimle aynı sohbete katıldı .(bunlar teyze kızları)diğeri ise karekter olarak dünyacı bir insan insanları maalesef giyimine ve parasına göre değerlendiriyor aynı sıkıntıları banada yapıyor ama rabbime havale ediyorum .benim bunların arasını yapıp yapmamakla yükümlümüyüm değilmiyim .İnanın çok üzülüyorum .gidilen sohbetlerden hiç bir şey alınmamış ve uygulanmıyor.Sünneti seniyyeye uyarak ne yapmalıyımmm?Bu mübarek ayların hürmetine ne yapa bilirim .Acaba uzak mı dursam sanırım .zararlı çıkarçağım:(
Rabbime emanet olunuz.

Beste

Dert etme Duâ et..

Aldığı Beğeniler
18,751
Takım
Galatasaray
Aleyküm selam bacim sen bu dünya ya onu bunu memnun etmek icinmi geldin :)
Oluruna birak hic kendini kasma herkezi memnun etmek de zorunda degilsin bildigin yoldan 'sünneti seniyye'yi yasayarak devam et.
Hic büyütme herkezin basina geliyor benimde gelmisdi 2 arkadasimin arasinda kalmisdi hic bir yorum yapmadim vs. derken düzeldiler zamanla sonra onlar iyi oluyor sen kötü cikiyorsun susmak en güzel cevap tir..

Üst Alt