Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Uhuda_Sevdalı

....Sonun Başlangıcı....

Aldığı Beğeniler
21
Takım
Galatasaray
bence tartışılacak fazla bi konu yok çünkü

OLMAYAN EFSANE
DÖNSEDE FARKETMEZ :fb:
GERÇEK EFSANE
HİÇ BİTMEZ :gs:

Gölge

Dost İstersen Allah Yeter

Aldığı Beğeniler
29
Takım
Galatasaray
Ben bir galatasaraylı olarak bundan böyle Fenerbahçe'yi "tutmamayı tutuyorum."
Galatasaray'ın başarılarındansa Fenerbahçe'nin yenilmesinden daha büyük keyif alıyorum. İşte bundan dolayı Fener'i tutmamayı tutuyorum ...

:D :D :D :D :D :D

Sütçü saraçoğlu kanaryası : 0 Bursa timsahı : 2

Loya

O Eskidendi.....

Aldığı Beğeniler
17
Takım
Trabzonspor
ORiJiNAL YAZARI : YaMusaB
Efendim ilk önce Fenerbahçenin bizi sevsinler gibi bir derdi yok, sanırım sizin böyle bir derdiniz var ki diğer takımlara sevimli görünmeye çalışıyorsunuz.

Ben Fenerbahçeliyim ezeli rakibimiz galatasarayın yenilmesinden mutlu olurum fakat burda Sivas, trabzon, kayseri gibi takımların avrupa kupalarında mücade edebilmesi için puan toplamamız lazım. O puanı kaybettiğmiz için üzüldüm. Dikkat edin üzülmem bu takımlar için, galatasaray için eğil. Onların yenilmesinden bilakis mutluluk duyarım.

Galatasaray yenilince üzülmen lazım gbi edebiyat kimse yapmasın. Üzülmek isteyen üzülebilir. Benim üzülmem veya sevinmem galatarayın ezilmesinde bir değişiklik yapmayacak unutmayın dikkatinizi çekerim :)

@Hekimoğlu Abi: Abi fener baya kendini geliştirdi inş daha büyük başarılara imza atar. Bende beşiktaştan umutluyum bu sene şampiyonlukta Fenerbahçe ile o yarışacak. Sene sonunda ne olur bilinmez ama.

Klasik fblilerin,klasik sözleri :tongue:
Benim takımımı ts yi sanki benden fazla düşünüyomuş gibi (helede bi fenerli :tongue:) ) öne sürülen tkımların tek nedeni;önde giden bi takıma duyulan ihtiraslarıdır...Bunun en basit örneğini gördük...Bi avruplıyla aynı sevinci paylaşıyousnuz...
Doğrusu hiç şaşırmadım :D

YaMusaB

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Yazılanı anlamak zor ama anlamaya çalışmamak daha zor.

Efendim TS u sizden daha fazla düşündüğümüzü nerden çıkardınız ki, çok mu düşündünüz böyle bir manayı çıkarmak için, merak ediyorum. Lig sıralamasında altımızda galatasaray ve beşiktaşın olması yerine Sivas, kayseri, trabzonun olmasını isteriz. Bu trabzonspora hayran olduğumuzdan değil. Herneyse 8)

Buarada klasik Fenerbahçeli demişsiniz siz anormal bir trabzonsporlumusunuz :rolleyes: :)

Üst Alt