Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Bayram

LA İLAHE İLALLAH

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
Mahkeme kararı ile engellenmiş sitelere girmek

Diyelim ki megaupload.com' dan indirmeniz gereken bir program var ama "Bu siteye erişim Mahkeme Kararı ile engellenmiştir" diye bir sayfa çıkıyor. Ama Erişimin engellendiği bu sitedeki O programı mutlaka indirmenizde gerekiyor. Bu durumda yapmanız gereken tek şey hiç bir özel program yüklemeye gerek kalmadan,
bilgisayarınızın ağ konfigrasyonunu şu şekilde degiştirmek hepsi bu.

Ayarlar>Yerel Ağ Bağlantısı>Özellikler>internet iletişim kuralları(TCP/IP) bunu seçip
Aşağıdaki Dns Sunucu adresini kullan :
Yeğlenen DNS sunucu adresine şunu yazın:
4.2.2.1

hepsi bu.Erişim engellenen sitelere rahatlıkla program kurmaksızın eski dns adresinize nazaran %10 daha hızlı şekilde giriş yapabilirsiniz.

NOT:Bugün beğendiğim bir ilahiyi dinleyecektim.Sitesi bosna hersek te ,ama mahkeme kararınca engellenmiş erişimi bende bunu buldum.denedim ve site açıldı sizinle paylaşayım dedim :).

ilahi youtubede de var dinleyin...:) beğenecekmisiniz bakalım yorumlarınız alayım

Hekimoglu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
191
Faidali bir paylasim olmus abim,

Gecenlerde wordpress.com sitesi turkiye'den engellenmis.
Blog sahiplerin hepsi isyan ediyor, bloguma kimse girmiyor diye...bunu uygulayarak sitelere girebilirler sanirsam.... =)

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
Wordpress engeli halen duruyor :) Adamın birisi şahsına hakaret ettikleri gerekçesi ile bir blog yerine tüm siteye Türkiye'den erişimi durdurdu..

Çözüm olarak bu yöntem ve anonymous.org sitesi üzerinden giriş yöntemleri sunuldu.

Bayram

LA İLAHE İLALLAH

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
ORiJiNAL YAZARI : Onur
Adamın birisi şahsına hakaret ettikleri gerekçesi ile bir blog yerine tüm siteye Türkiye'den erişimi durdurdu...

her önüne gelen siteleri durdurabiliyor mu onur herhalde mahkeme kararıyla durduruyor olsa gerek değil mi? ?(

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
ORiJiNAL YAZARI : Bayram
Adamın birisi şahsına hakaret ettikleri gerekçesi ile bir blog yerine tüm siteye Türkiye'den erişimi durdurdu...

her önüne gelen siteleri durdurabiliyor mu onur herhalde mahkeme kararıyla durduruyor olsa gerek değil mi? ?(
Aynen..Zaten kapanan sitede mahkeme kararıyla engellenmiştir diye en büyük puntolardan biri ile yazıyor :)

Hekimoglu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
191
Wordpress engeli halen duruyor :) Adamın birisi şahsına hakaret ettikleri gerekçesi ile bir blog yerine tüm siteye Türkiye'den erişimi durdurdu..

Çözüm olarak bu yöntem ve anonymous.org sitesi üzerinden giriş yöntemleri sunuldu.

Wordpress sahibinin bu konuyla ilgili birsey yapmiyacagini soyluyor.
herkes her konuda ozgur diyor... :D

sahis kim biliyormusun Onur? ;)

Bayram

LA İLAHE İLALLAH

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
Valla ben bu ayarları yaptım mahkemece girilimeyen sitelere girebiliyorum.:D

anlamadığım şey niye bosna ilahi sitesi neden mahkemece engellenmiş onu anlamadım gerekçesi nedir merak ettim ?(

Hekimoglu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
191

anlamadığım şey niye bosna ilahi sitesi neden mahkemece engellenmiş onu anlamadım gerekçesi nedir merak ettim ?(

abi site wordpress tabanli oldugundan dolayi, turkiyeden wordpress tabanli hicbir siteye girilmiyor ne yazikki. :(

Bayram

LA İLAHE İLALLAH

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
ORiJiNAL YAZARI : Hekimoglu

abi site wordpress tabanli oldugundan dolayi, turkiyeden wordpress tabanli hicbir siteye girilmiyor ne yazikki. :(

Hımm tamam şimdi anladım.Teşekkürler hekimoğlu kardeşim aydınlattığın için :)

Üst Alt