Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Günes

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Sizlere baska bicimde makarna pisrima tarifi...Bu cok basit ama cok güzel oluyor...Bunu ben kendim yapiyorum....

Makarnayi haslayin,süzün ve yagda cevirin....
Sonra makarna'yi bir borcam tepsiye 26 yada 28 lik olsun dökün,üzerine gözkarari zeytin yagi,karabiber,pulbiber,maydonoz sürpistitin ve karistirin...
Maydonozun kurusuda satiliyor artik ondan kullanabilirsiniz. Ve ardindan üzerine rendelenmis mozzarella peniri yada rendelenmis kasar peyniri döseyin...200 derece sicakligindaki firinda peyniri yayilip hafif kizarincaya kadar pisirin...Evet firinda makarnamiz hazir..., afiyet olsun....

Başak

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Ayy ablacim, birbirinden güzel tarifler eklemişsin,Alah cc Razı olsun...

Emeğine sağlık... :)

benefşe

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
bu isveç ususlu herhalde güneş!!mozzarella bu peyniri nerde bulcaz dil peyniri olmaz mı yada kaşar!!!

Günes

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Original von benefşe
bu isveç ususlu herhalde güneş!!mozzarella bu peyniri nerde bulcaz dil peyniri olmaz mı yada kaşar!!!

Heheheeh mozzarella peynirini benim bildigim kadariyla italyanlar cok kullaniyor...Ama Türkiye'de de oldugunu satildigini biliyorum. Bütün halinde de oluyor, rendelenmis halinde de satiliyor...Kendinize iyi bakin canlar...

Ha bu arad ben isvec'de degilim...,isvicre'deyim... :D :p

MuhacirEnsar

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
40
Takım
Fenerbahçe
MAKARNA MAKARNA BAŞKA BİŞİ YOK YAW SİZ MAKARNADAN BAŞKA BİŞİ BİLMESİNİZ.....HEHEHEHEHE ....... HEPİNİZİN ELLERİNE SAĞLIK TARİFELER SÜPER......

Üst Alt