Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Rumeysa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2,483
Takım
Galatasaray
32_unavngivetnv2.jpg

Sen..
Mahzun bakışlı çocuk..
Öyle bakma gökyüzüne, sitem edercesine..
Belki okuduğun bir "Veda"..
Belkide bir "Vefa"..

Her suskunluk sebepsiz olsaydı,
hiç vefalar kalırmıydı vedaya..?

Aglama ey cocuk!

seninde gulecegin gun gelcek...

yenidendogus ailesinin uyelerinin Mirac kandilini kutlar hayirlara vesile

olmasini Yüce Mevladan ederim..

Selam ve dua ile

HACI BORAN

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
RAHMETTİN KUDRETTİYELE SELAM SANA...SELAM SANA NURİ DİLARA... GAFURCA SELAM SANA

"Ben mirac'dan daha güzel bir şey görmüş değilim"

diyen Peygamberler Sultani, Mirac yuceliklerinden adeta bir vefa duygusuyla- geri donerken yaninda ummetine cok buyuk hediyeler getirmistir.

Birincisi : Bes vakit farz namaz getirmistir. Ihsan suuruyla kilinan namazlar, ummetin mirac asansorleri olacaktir.

İkincisi : "Amenerrasulu" diye bilinen ayetleri getirmistir. Bakara 2/285-286.

Ucuncusu : isra suresi'nin 22-39. ayetlerinde bahsedilen 12 adet islam prensibini getirmistir.

Dorduncusu : Allah'a hicbir seyi ortak kosmadan olen kimselerin gunahlarinin affedilecegi ve Cennete girecekleri mujdesini getirmistir.

Besincisi : iyi amele niyetlenen kisiye onu yapamasa bile bir sevap; eger yaparsa on sevap yazilacagi; fakat kotu amele niyetlenen kisiye onu yapmadigi muddetce- hicbir gunahin yazilmayacagi; ancak isledigi zaman da sadece bir gunah yazilacagi mujdesini getirdi.

Bir diger hediye de, Mirac gecesi Allah la karsilikli selamlasma ve sohbetlerinden bazı sozleri getirmistir ki et-Tahiyattu diye meshur olan bu sozler, butun namazlarda tesehhutte otururken okunmakla, Mirac'da Allah ile efendimiz (sallallahu aleyhi ve selem) arasindaki o kutsi sohbeti hatirlatmakta ve benzeri bir mukalemeye namaz kilani mazhar etmektedir...

....NE OLUR YARAB BOYNUMUZU BÜKÜK BIRAKMA MAHSER GÜNE SANA GELDİGİMİZ ZAMAN ....
GÖZLERİN YASARDIGI VE İLAHİ ESİNTİLERİN KALPLERİ OKSADIGI ANIN BİR ARSA BEDEL OLDUGU BU MÜBAREK GECEDE HEP BERABER OLALIM İNSALLAH...

MÜBAREKOLSUN

HER DAİMA SELAMVEDUAİLEKALIN İNSALLAH

DuaM

cici anne :)

Aldığı Beğeniler
10
Takım
Galatasaray
Aşkın MİRACIM olsun Allah ım Aşkın MİRACIM...

Kalbim Bir Burağa Dönüşsün Beni Alıp SANA getirsin...

Yedikat Göğü Aşıp Huzuruna Varayım,Huzurunda Başımı Secdeye Koyayım,Sonsuzadek öyle Kalayım Ya Rab.!!

Öyle iken Bir Kere Nazar Et,Bir Kere KULUM de Kendimden Geçeyim..

Rabbe Ulaşan NEBİ'de,Salat'ın Hediye Verilmiş Bugünde,Harlı Kandiller

zübeyde

abim seni cok özledim:(

Aldığı Beğeniler
4
Takım
Galatasaray
ALLAHTAN BİR LUTUF GİBİ, PEYGAMBERDEN BİR ARMAGAN GİBİ, KUR'ANDAN BİR NEFES GİBİ, GÖKYÜZÜNDEN YAGAN YAGMUR GİBİ SEVABINIZ BOL MİRAÇ KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN.

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
Hayırlı kandiller..

silaucan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
7
Borçlarımızdan,ceza ve günahlarımızdan kurtulmak için bu gece dua edelim..Allah affeden ve bağışlayandır,unutmayalım.Kandiliniz mübarek,dualarınız kabul olsun..

sürmeli

Bir_Katre

Aldığı Beğeniler
26
Takım
Diğer
Allah azze ve celle hepinizden razı olsun hepsi birbirinden güzel...Kardeşlerim kandilinizi bende kutlarım ve hayırlara vesile olması dileğimle...Rabbim yapmış olduğumuz ibadetleri ve duaları kabul buyursun inşAllah...
...Vesselam...

_T_R_

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Yazılarınızdan Dolağı Hepinizden Tek Tek Allah Razı Olsun.

Hepinizin Tek Tek Miraç Kandilini Canı Gönülden Dileklerimle Kutlarım..
Hayırlara Vesile Olmasını Dilerim.

Bugün Kandilden DOlağı Niyetliydim.Ve Büütün Gün Yattım Diyebilirim.O Yüzden Fazla Uğrayamadım.

Allah Size Bu Gecenizi Değeri ve hakkı İle Yerine Getirmenizi Nasib Etsin

Selametle

zeyno

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
Takım
Galatasaray
Ne güzel bir geceye daha mazhar olduk.Rabbim hakkıyla geçirmemizi nasip etsin.Hayırlı kandiller...geceniz mübarek olsun.

MeLeK

Benim aşkım askı Verene!

Aldığı Beğeniler
49
Allah ım
Ey Vedud olan!
hem seven hem de sevılmeyı dıleyensın.
ey varlıgı sevgılı olan,ey sevgının sonsuz kaynagı!
bız var ettıgını severız,Sen sevınce var edersın...
O sonsuz hazınenden bızım ıcınde bır sevgı var et
O sonsuz sevgı selının ıcıne bızıde kat:sev bızı!
Sen seversen sevdırırsın:sevdır bızı!
sevdıgını cennetınle sevındırırsın :sevındır bızı!

hayrlı kandıller aılemm... ınsallah geceyı en guzel en dolu sekılde ıhya edenlerden oluruz...dualarım sız aılem ve tum ıslam alemı ıcın...bu ozel gecede sıkıntıda olan canımız kardeslerımızıde unutmayalım ınsaAllah..bıze ve dualarımıza cook ıhtıyacları var...bu arada dursun alı erzıncanlıdan miraç siiri size hedıyem olsun...:)

Üst Alt