Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Mystery

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,785
Takım
Fenerbahçe
Mardin'de pusu: 3 asker şehit oldu

asker.jpg

Mardin'in Ömerli ilçesi'nde pusuya düşürülen 2 astsubay 1 uzman çavuş şehit edildi.

Bölgede operasyon başlatılırken, şehit askerlerin cenazeleri otopsi için Diyarbakır'a getirildiği belirtildi. Diyarbakır'da şehit askerler için uğurlama töreni yapılacağı öğrenildi.
Ömerli ilçesine bağlı İkipınar köyü Jandarma karakolunda görevli olan 2 Astsubay Başçavuş ve 1 uzman çavuş dün gece saat 23.40 sıralarında köyde davet edildikleri bir evden karakola dönerken, PKK'lıların kurduğu pusuya düştü. Çıkan çatışma sonucu, Gaziantep Nurdağı nüfusuna kayıtlı Astsubay Başçavuş Erhan Gül, Kırıkkale merkez nüfusuna kayıtlı Astsubay Başçavuş Sadık Güllü ve Gaziantep merkez nüfusuna kayıtlı uzman çavuş Ali Öztürk şehit oldu. Saldırıdan sonra bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı.
Şehit Astsubaylar ve uzman çavuşun cenazeleri otopsi için Diyarbakır Asker Hastanesine kaldırıldı. Şehit askerler için Diyarbakır'da bugün uğurlama töreni yapılacağı belirtildi.

Mystery

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,785
Takım
Fenerbahçe
Söylenecek Ne Söz Var ki .. Yine Acılar İçindeyiz.. Vatan SAĞOLSUN..!

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
Azdılar gene ya köklerini kutrutamadılar gitti ya evet VATAN SAĞOLSUN ...Rabbim mekanlarını cennet eylesin ailelerinede sabır ihsan etsin inş..

ArorA

Attractive-Heart

Aldığı Beğeniler
3,056
yine mi ? .... şuanki duygularıma kelime ve smileyler kifayetsiz durumda..
öfkem bu canilerden ziyade canilere hiç birşey yapmıyarak çanak olanlardan yana zira.

çıkıp çıkıp vatan sağolsun denmesine öfkeliyim hatta ... tedbirini alma ,izin ver,göz yum, müsebbiplerini yakalama ellerini kollarını sallayarak dolaşsınlar sonra samimi kalpler üzerinden vatan sağolsun bin can feda edebiyatları... yok böyle bir saflık.
cephede der fıkıhta siper ardından daha çabul şehid olayım diye açığa fırlamak doğru değildir.... hal böyle olunca vatana can baş feda olayı bile tedbirlerin ardına sığınmış ancak meydan açık döğüşte aksi yani atılım serbest bırakılmışken kaldıramıyorum bu kuzular için ucuz beden muamelesi yapılmasına.. 3 gün sonra unutulmalarına.

bu eli kanlılara hatırımda kalan ,çok değil iki yıl kadar önce kürt açılımı denerek sınırdan ellerini kollarını sallayarak askeri üniformaları ve yakalarında sözde ülke bayraklarıyla girmelerine izin verilmedi mi , kent kent dolaşmalarına halkı dolduruşa getirecek mitingvari propaganda eylemlerine izin verilmedi mi...şimdi kime kızıyoruz? işte ogün sınırdan serbestçe girenlerin bu hayinlikleri yapmış olma ihtimali benim öfke sebeplerimden.
sonra bu izin verilenler ve artılarından serbest keskin nişancı olarak üstelikte gerilla eğitimi almış caniler karşısına ,eğitimlerde sadece 3 mermi atan (sallamıyorum daha evvelden şehid olanlardan böyle kuzuları biliyorum)tecrübesiz ana kuzularını çıkarmak yada onları beden kalkan muamelesi ile yüzyüze bırakmak öfke sebebim..

kimse bana vatan sağolsun edebiyatı yapmasın vatan görevini yapsın bedenler görevini baba şefkati sunan vatana babalar gibi hakkıyla kurban verirler zaten...

artık boşa kurban verilmesin ateş düştüğü yeri yakıyor. iki üç gün sonra bu kuzular da öncekiler gibi unutulacak bir sonrakinde aynı edebiyat aynı nakaratla tekrar edilecek.. .. bitsin, bitirilsin artık bu zulüm.
kimsenin görüntü tears a ihtiyacı yok.

Üst Alt