Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

eslem

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
s.a kardeşlerim birden aklıma geldi acaba turk markalarına değilde yabancı markalarımı daha çok önemsiyorsunuz?...

bu soruyu sormakdaki amacım acaba kendi milletimizin ürünlerine ne kadar çok değer veriyoruz..onlar bizlerin icadı olan birşeyi alıp değer vermezken bizler ne kadar veriyoruz..markadan amcacım sıf gıysı değil ev gereçleride olabilir ..

mesele kütahya porselen yerine italyan marka bir porselen takımı alırmısınız..ama ikisi arasındaki fark italyan porselen hiç kırılmayan kütahya porseleni butun bayanlar bilir yere düşse kırılır ve butun set bozuldu..şahsen ben bunun arasında kaldım aralarında fiyat farkı 500 ytl..

eslem

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
nokia da bu markalar arasında var ya inanmıyorum şuan turkyede % 80 telefonu nokiaa 8o

turkish

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Galatasaray
Ben siemens kullanıyorum :D şaka bir yana ,belki dogru değil ama yerli yabancı ayrımından çok kaliteye önem veririm

eslem

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Orjinal Yazarı keremm
Orjinal Yazarı eslem
nokia da bu markalar arasında var ya inanmıyorum şuan turkyede % 80 telefonu nokiaa 8o

düzelteyim eslem kardeşim.
türkiye piyasasında nokıa marka telefonların oranı%80 değil,%64. :D :D :D :D :D

ne bilim ben tahmin yapım dedim ama yanlış yapmışım demekki :D

Üst Alt