Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Rumeysa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2,483
Takım
Galatasaray
FB_IMG_1623877911333.jpg

Eve geldim bir baktım annemin morali
bozuk biraz canı sıkkın ..
Ne oldu dedim ?
Başta söylemedi ama üstüne gidince ben markete gittim sucuk vardı marketten bedava veriyorlardı dedi.
Ama ben 100 tl llik alış veriş yaptım kasadan geçtim fişide aldım arkamdaki müşteriye kasiyer kadın 100tl lik alış veriş yapana sucuk hediye ediyoruz diyince annem geri dönüp sucuğu istemiş ama kasiyer vermemiş.
Fişinizi kestim demiş. Artık alamassınız demiş. Annem kasiyerle tartışmış ama veremem diyince canı sıkılmış. Bende marketten aldıklarını poşete doldurdum fişide aldım o kasiyere gittim bunları geri iade etmek istiyorum dedim. Kasiyer tek tek bunları okutup geri iade aldı. Sonra dedim bunları tekrar kasaadan geç alıyorum dedim.. Suratıma baktı dalgamı geçiyorsunuz beyefendi dedi yoo dedim ?
Sen doldur dedim birde sucuk varmış hediye dedim onuda alayım.. Sonra tek tek girdi ve sucuğuda verdi.
Sonra kulağına eğilip '' demin gelen kadının oğluyum ben dedim '' sucuk vermediğin..
Ama nasıl mahcup oldu görecektiniz o suratı.. Anneler üzülemez diye yaptım.. ????

-Engin Kurt

Durubey

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,726
Takım
Diğer
Benim babam onurlu adamdı. Asla haketmedigi parayı kabul etmezdi. Ömrünün son haftasına kadar kendi çalıştı kazandı.. Elimiz ekmek tutmaya başlayınca çalışma artık biz sana haftalık ne istiyorsan veririz dedik. Olmaz dedi.. Hani ne ararsan bulunan tezgahlar vardır. Tırnak makası iğne iplik tarak ayakkabı boyası gibi envai çeşit malzemeler bulunan o tezgahlara merak sardı ???? yaşlı adam seviyor emeğinin karşılığını almayı ???? Sevgili babama o tezgahtan ayarladık ???? Ona belediyeden yer ayarladık.. Zabıta falan karışmıyor diye mutlu oluyodu ???? Karışmaz çünkü zabıta haberliydi.. Ama işleri düşüktü ???? Bende akıl bitermi.. Babama fake müşteriler ayarlıyordum ????

Yine özledim ihtiyar kurdu ????

Konunun özü: Babalarda üzülmez

fadikhatun

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2,870
Takım
Beşiktaş
Rabbim kıymet bilen hatırşinas insanlar ile karşılaştırsın..
Atasına hürmetli vatanına milletine hayırlı, Rabbine itâatli evlât kılsın ...
Bizleri ve neslimizi.. Rabbim.
Yaşadığımız gün, ölüm günü, kabirde ve mahşerde selâm ile karşılanan kul kılsın. Bizleri ve neslimizi Rabbim..
Eline emeğine sağlık kardeşim..
Rabbim atandan neslinden razı hoşnut olsun

#SudoSu

Buda'mı Gol' Değil

Aldığı Beğeniler
3,492
Takım
Galatasaray
Ekli dosyayı görüntüle 6435

Eve geldim bir baktım annemin morali
bozuk biraz canı sıkkın ..
Ne oldu dedim ?
Başta söylemedi ama üstüne gidince ben markete gittim sucuk vardı marketten bedava veriyorlardı dedi.
Ama ben 100 tl llik alış veriş yaptım kasadan geçtim fişide aldım arkamdaki müşteriye kasiyer kadın 100tl lik alış veriş yapana sucuk hediye ediyoruz diyince annem geri dönüp sucuğu istemiş ama kasiyer vermemiş.
Fişinizi kestim demiş. Artık alamassınız demiş. Annem kasiyerle tartışmış ama veremem diyince canı sıkılmış. Bende marketten aldıklarını poşete doldurdum fişide aldım o kasiyere gittim bunları geri iade etmek istiyorum dedim. Kasiyer tek tek bunları okutup geri iade aldı. Sonra dedim bunları tekrar kasaadan geç alıyorum dedim.. Suratıma baktı dalgamı geçiyorsunuz beyefendi dedi yoo dedim ?
Sen doldur dedim birde sucuk varmış hediye dedim onuda alayım.. Sonra tek tek girdi ve sucuğuda verdi.
Sonra kulağına eğilip '' demin gelen kadının oğluyum ben dedim '' sucuk vermediğin..
Ama nasıl mahcup oldu görecektiniz o suratı.. Anneler üzülemez diye yaptım.. ????

-Engin Kurt
Oğlunun yaptığı harekete katılıyorum... ama kasiyerin yaptığı olayda kasiyerinde bir suç'u yok... şartı kuralı o ... kasiyerler kimdir ? birde ona bakmak lazım sen ben o ' bazı şart ve kurallar var ... fiş kesilmeden önce girmesi lazım barkod kodunu sistem öyle hediye ediyor.. biliyorum bu işleri çünkü :D orda kasiyer diyemez yani geri alıyorum tekrar geçiyorum diye o insifiyati yok :D iyi yapmış adam..

Üst Alt