Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Beyoğlu

aşka yolculuk

Aldığı Beğeniler
13,779
Takım
Galatasaray
Hasan Hüseyin Özbunar

Masalıma Düş

-Yüreği çocuk kalanlar, güneşi diri kilar bilek damarlarında...

Uzanıp Parmak uçlarınla Mavinin en güzel tonlarına Giysiler dikmişsin bulutlardan üstün başın mavi kalmış Sen gökyüzü kalmışsın

Ve düşüp Gözlerinden kanatsız merhametin Kuytu yollarına Bir meleğin zikrini fısıldarsın Avuçlarında gökkuşağı Ayaklarında kirli toprak Sari patika bir yoldasin Kendi içinde kıvranan Umarsız bir yeşilin farklı tonları yüreğin Hangi kelebek konsa sende tüketmiş ömrünü

Ve kalkıp Kurak yıldızlardan Mavi yakamozlara Sekerek geldiğin bu yolda Kaskati kesilmiş zaman Ceplerindeki eskimiş yoncalar Karışmış renklerine Buğulu bir fotoğ-rafın

Ve yaşadım

Seni uzaktan Sessiz ve yalnız bir kalabalık içinde Özgürlük gözlerinde büyüyen yoksul sabahlara, uyandım Belki birkaç kıştı geçen Kimsesiz gülüşlerinde Hep bir korku kalacak biliyorum Hep gölgenle sarılacaksın bana Bütün masallarda mutlu Kendi masalında mutsuz kalacaksın, biliyorum

Bana sonu aynı biten masallar okutacaksın hep içinde sadece bir seven Yaşanmadan bitmiş bir yalnızlığı konuşan Seni sevmek büyük günah sevgilim Bütün dualarım sana çıkarken nasıl korkar ellerim

Üst Alt