Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
masaüstünü görüyor iken klavyede bulunan print screen sagda rakamların yanında bulunan tuş var ona bsacaksın sonra painte resim yaptıgımız paint varya ona geleceksin düzenden yapıştır diyeceksin . doya gel farklı kaydet de ordan dosya türünü jpg seç ve ismini yazıp kaydet.
sonrada
http://imageshack.us/ bu adrese gir resmi buraya kaydet. gözat diyeceksin resmi seçeceksin sonrada HOST İT yazan yeri tıklayacaksın. çıkan sayfada linkelr var orda en lattaki linki kopyala sayfaya gel yapıştır. bu kadar
Benim paintim hala yok.Ve masa üstümüde gösteremiyorum dolayısıyle.Bu konu da ilginçti valla.Allah konu açma kabiliyeti vermiş valla ne diyim.Sen kara kara düşün zeyno.
pasha kardesim maşallah bu ne tamamen ORJİNALİTE yani senden başka bişey beklemezdim zaten..
zeynocum işletim sitemin xp ise anlattıklarımı den bakalım paintin çıkar belki
insallah yani.
başlat ayarlar denetim masası. program ekle kaldır . solda tarafta windows bileşenlerini ekle kaldır var onu tıkla orda donatılar ve hizmet programları var onu onayla ve ileri de kurulsun.