Furkan kardeşim ben de aynı senin gibi yanıyorum şehadet aşkıyla...her gün dua ediyorum Rabbime bana da şehadet şerbetini içmeyi nasip etsin diye.hergün gözyaşı döküyorum bunun için.tıpkı senin gibi gencecik yaşımda teslim etmek istiyorum ruhumu Rabbimin yolunda...onun yolunda akıtmak istiyorum kanımı..Ey bu yoldan gitmek için çırpınan gençler! benim gibi mi düşünüyorsunuz?siz de mi yanıyorsunuz şehadet aşkıyla? o zaman dua edelim sadece kendimiz için değil birbirimiz için bu aşk ile kavrulan bütün mü'minler için. çünkü topluca yapılan dualar daha çabuk kabul olur inşallah. o halde dua edelim...zulmün hakim olduğu yerlere lanet edelim,zalimlere lanet okuyalım...ve mazlumlara siper olalım...
Furkan kardeşim,biliyorum şehitler ölmez,sen de ölmedin Rabbimin izniyle senin yolunu izlemek için çabalayan gençleri görüyorsun ...Senden isteğim bizlere dua et mukaddes cennet bahçenden, Rabbimize yalvar bizi de şehadete kavuşturması için...
Furkan kardeşim,biliyorum şehitler ölmez,sen de ölmedin Rabbimin izniyle senin yolunu izlemek için çabalayan gençleri görüyorsun ...Senden isteğim bizlere dua et mukaddes cennet bahçenden, Rabbimize yalvar bizi de şehadete kavuşturması için...