...Son zamanlarda bir Tv kanalında Mehdiligini...son rasul oldugunu ve vahiy aldıgını iddia ederek her iddiasında küfre giren kişi hakkında Tv 5 'deki gönül sohbetleri (23.00) halk tarafından sorularda gelmeye başladı...
Bu kişi ve o kişiden sonra çıkan alim kılıklı kişi Kur'an-ı Kerimden tefsir'i açıklamaları kaale almayan ve boş kafaya ve kıt bilgiye göre endekslenmiş olarak yorum yapmaktadırlar...
Sürekli... Allaha (c.c) ulaşmayı dileyin ...sözleriyle pasif şartlandırma gütmekte ve Cevat Akşit Hoca(TV 5-24.00) ile Osman Ünlü Hoca(TGRT 9.00)nın Müslüman Halkı bilgilendirici ve bilinçlendirici programlarındaki sözlerine muhalefet tarzında görüntülerini yayınlayıp ardından yoruma yorum tezat söylemlere girişmektedirler...
Bu kişilerin cinnet halinde hareket ettikleri uzman bir ilahiyatçı tarafından ifade edilmiştir...(Tv 5-gönül sohbetleri...23.00)
Onların halini şu mizahi yorumla bitirmek en güzeli...
Akıllı deli timsali (cinnet) kişileri tanımlamak zordur ya...
Bir kişi halinden şüphe duyularak akıl hast.kaldırılmış...
Hastanede sürekli bana vahiy geliyor...bana vahiy geliyor diye bagırırken...
...yanına elinde büyükçe bir defter sayfalarını karıştıra karıştıra hasta biri yaklaşmış...
adın ne_?
hasan...
...burada hasan diye birini peygamber olarak gönderdigim yazmıyor...?!

...AKILLILAR BOL İKEN DELİLERİN YORUMLARI İLE MANEVİYATIMIZA DARBE VURMAYALIM...!
Bu kişi ve o kişiden sonra çıkan alim kılıklı kişi Kur'an-ı Kerimden tefsir'i açıklamaları kaale almayan ve boş kafaya ve kıt bilgiye göre endekslenmiş olarak yorum yapmaktadırlar...
Sürekli... Allaha (c.c) ulaşmayı dileyin ...sözleriyle pasif şartlandırma gütmekte ve Cevat Akşit Hoca(TV 5-24.00) ile Osman Ünlü Hoca(TGRT 9.00)nın Müslüman Halkı bilgilendirici ve bilinçlendirici programlarındaki sözlerine muhalefet tarzında görüntülerini yayınlayıp ardından yoruma yorum tezat söylemlere girişmektedirler...
Bu kişilerin cinnet halinde hareket ettikleri uzman bir ilahiyatçı tarafından ifade edilmiştir...(Tv 5-gönül sohbetleri...23.00)
Onların halini şu mizahi yorumla bitirmek en güzeli...
Akıllı deli timsali (cinnet) kişileri tanımlamak zordur ya...
Bir kişi halinden şüphe duyularak akıl hast.kaldırılmış...
Hastanede sürekli bana vahiy geliyor...bana vahiy geliyor diye bagırırken...
...yanına elinde büyükçe bir defter sayfalarını karıştıra karıştıra hasta biri yaklaşmış...
adın ne_?
hasan...
...burada hasan diye birini peygamber olarak gönderdigim yazmıyor...?!
...AKILLILAR BOL İKEN DELİLERİN YORUMLARI İLE MANEVİYATIMIZA DARBE VURMAYALIM...!