Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

nurnesli

Hayat üç noktadan ibaret...

Aldığı Beğeniler
124
BİR ZAMANLAR doğmak üzere olan bir çocuk varmış. Ve dünyaya gideceği gün Allah’a sormuş:

“Bu kadar küçük ve korunmasızken dünyada nasıl yaşayacağım?”

Allah “Meleklerimin arasından senin için bir tanesini seçtim. O seni bekliyor olacak ve seni hep koruyacak.” diye cevap vermiş.

“Ama lütfen söyle bana, burada Cennet’ te hiçbirşey yapmadan şarkı söylüyor ve gülümsüyorum, ben böyle çok mutluyum.”

“Senin meleğin de sana şarkılar söyleyecek ve sana hergün gülecek. Sen de o meleğin sevgisini hissedeceksin ve mutlu olacaksın.”

“Peki insanlar benimle konuştuklarında ben onları nasıl anlayacağım, ben onların dilini bilmiyorum ki.”

“Meleğin sana dünyadaki sözlerin en güzelini ve en tatlısını söyleyecek, ve görebileceğin en büyük sabır ve ilgi ile sana konuşmayı öğretecek.”

“O zaman seninle konuşmak istediğim zaman ne yapacağım?”

“Meleğin senin ellerini birleştirecek ve sana dua etmeyi öğretecek.”

“Duydum ki dünyada kötü insanlar varmış. Beni kim koruyacak?”

“Merak etme, meleğin seni hayatı pahasına dahi olsa savunacak.”

“Ama ben seni göremeyeceğim için çok mutsuz olacağım.”

“Meleğin sürekli sana benden bahsedecek ve sana bana nasıl tekrar ulaşabileceğini anlatacak, ama beni göremesen de ben hep senin yanında olacağım.”

Tam o esnada Cennet’te ki huzur ortamına dünyanın homurtuları karışmaya başladı. Dünyaya gitmek üzere olduğunu anlayan çocuk aceleyle son sorusunu sordu:

“Peki Allah’ım şimdi gitmek üzereyim, lütfen bana o meleğin ismini söyler misin?”

“Meleğin ismi önemli değil, sen ona ‘Anne’ diyeceksin.”

Bayram

LA İLAHE İLALLAH

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
Ana gibi yar bağdat gibi diyar olmaz demiş aralarımız ne güzelde söylemiş.:)

Uhuda_Sevdalı

....Sonun Başlangıcı....

Aldığı Beğeniler
21
Takım
Galatasaray
paylaşım için teşekkürler nurseli
emeğine sağlık
RABBİM razı olsun inşallah

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
Yüreğine sağlık çok güzeldi..

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
evet yer yüzünün en fadakar en cefakar insanları ANNELER ANNELERİMİZ..

aydilge

Bana Seni Gerek ,Seni !.

Aldığı Beğeniler
12
Takım
Galatasaray
Dünyadaki tek yarimiz,tek sadık yarimiz annelerimiz...Anne kokusu gibi bir koku daha varmı bu dünyada Allah aşkına...Sağolasın kardeşcim....Çok güzel bir yazı...

Hafız_70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,432
Takım
Fenerbahçe
“Meleğin sürekli sana benden bahsedecek ve sana bana nasıl tekrar ulaşabileceğini anlatacak, ama beni göremesen de ben hep senin yanında olacağım.”
Rabbim kıymet bilenlerden eylesin bizleri.Ne mutlu onları son günlerinde dahi öf bile demeden şefkatli olabilen evlatlara.
Allah razı olsun kardeşim.

Üst Alt