kesinlikle.. gönlü çok güzel bir bıcır zaten.Çoğu büyüğün aklına gelmeyen gönlünde yer etmiş demek ki yavrucağın ..
kesinlikle.. gönlü çok güzel bir bıcır zaten.Çoğu büyüğün aklına gelmeyen gönlünde yer etmiş demek ki yavrucağın ..
Ben de, 3 yıl sonra Gönüllü Anne olacağım...
Nasıl oluyor bu Gönüllü annelik işi merak ettim doğrusu. Açıklarsanız sevinirim.
Nasıl oluyor bu Gönüllü annelik işi merak ettim doğrusu. Açıklarsanız sevinirim.
çok şeker(ler) yaaa...bir kez daha karar verdim sanki koruyucu anne olmak için çocuk esirgemeye başvurmaya...![]()

Gönüllü Annelik; Çocuk Esirgeme Kurumu'ndaki çocuklarla, maddi - manevi ilgilenmek. Onlarla iletişim kurmak, etkinlikler düzenlemek, hatta evimize misafir olarak getirme hakkımızın olmasıdır. Tabii bütün bunlar, idarenin vereceği kararlar doğrultusunda gerçekleştiriliyor.
Ben de 3 yıl sonra, (ölmez de kalırsam) emekli olacağım ve zamanımı On'lara harcamak istiyorum...

Çocuk esirgeme kurumuna baş vurmana gerek yok...
İsteyene ben oğlumu verebilirim..
Anneliği ve sabrı en güzel şekilde tatmanızı sağlar
Koruyculuk konusunda biraz staj görmeden vermem ama![]()
ben kız alacağım diye düşünüyorum şöyle pelikli pelikli bişey Gönüllü Annelik; Çocuk Esirgeme Kurumu'ndaki çocuklarla, maddi - manevi ilgilenmek. Onlarla iletişim kurmak, etkinlikler düzenlemek, hatta evimize misafir olarak getirme hakkımızın olmasıdır. Tabii bütün bunlar, idarenin vereceği kararlar doğrultusunda gerçekleştiriliyor.
Ben de 3 yıl sonra, (ölmez de kalırsam) emekli olacağım ve zamanımı On'lara harcamak istiyorum...
emekli olmak mıkorkuyla yutkundum efendim.. yaşınızı bilmemeklikten sebep herhangi bir saygı deformesine aşındırma işine mahal vermemişiz dir inş...
![]()