Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

sümeyya

SüKuT

Aldığı Beğeniler
39
Takım
Galatasaray
ORiJiNAL YAZARI : ExELaNcE
agridagirj0.jpg

bu Ağrı Dağı resmi çok hoş..

gerçekten çok hoştu kardeş en ilgimi çeken benimde bu oldu şehsen.Heryerin kendine göre apayrı bigüzelliği var Rabbim işte nekadar güzel.

yasemin71

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4
Takım
Fenerbahçe
emeğine sağlık bütün resimler çok güzel ama Ağrı dağı ve ishak paşa sarayı resimleri ayrı güzeldi güzel bir memeleketin varmış inşaALLAH oraları gidip yerinde görmek nasip olur

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
halikaten yurudmmun heryeri ayrı güzelliklerde burasıda buram buram tarih kokuyor ellerine sağlık kardeşim bivesileyle ağrıya resim üzerindede olsa aynel yakın olduk inşallah bir gün gerçekte aynel yakın oluruz....

erni

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Galatasaray
vay hemşerim 30 senede birkere gittim oda vatani görev için şimdide sayende gitmiş gibi oldum ALLAH razı olsun ellerine sağlık

Rabiye_A

Nur yuzlunun sevdalisi...

Aldığı Beğeniler
15
yasadigin memleket çok guzelmis gerçektende, resimlerde çok guzel, sagol.

yasemin71

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4
Takım
Fenerbahçe
Allah rahmet eylesin konuya cevap yazan arkadaşın sayesinde bir kez daha rahmetle anıyorum bir katre kardeşimizi

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
Rabbim rahmet eylesin kabri nurla dolsun inş emeğine sağlık kardeşimin Rabbim razı olsun ondan..Ağrıdağını uzaktan görmüştüm gerçekten insanı büyülüyor...

Üst Alt