Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

menzil_gülü

Ne Mutlu Müslüman olana..

Aldığı Beğeniler
20
Takım
Fenerbahçe
Sultanım seni ne kalemler ne divitler yazar...
Gavsım Seni sevdiğim için beni çekiştirirlerse, kınarlarsa, ben bu kınanmaktan kaçmam, kaçınmam.
Senden gelen acılık cana şekerden daha tatlı gelir...

Allahu teala azze ve celle razı olsun senden nak$i sofi :ok:

:alkis::alkis::alkis::alkis:
cok güzeldi,yüregine saglik....
Onlara layik olmayi nasip etsi Mevlam bize ins..
dua ile...

yad-ı cemil

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Galatasaray
Geçen yıll gap turuna çıkmıştık , Adıyamana varınca bir grup minibüs tutup menzile gittik , buralara kadar gelmişken orayı görmeden gitmeyelim dedik , menzile akşam çıkmak üzereyken vardık ancak abdest alıp akşamı kılmak nasip oldu, doğrusunu isterseniz hepimizde hayal kırıklığına uğradık , şöyleki galiba anne denilen bayan çıktı tevbe verdi, bir izdiham bir izdiham , bizi hayal kırıklığına uğratan husus annenin üzerindeki altınlardı , eli- kolu boynunda o kadar altın vardi ki , insanlar belki borç harç bulup oraya gitmek istiyorlar ve ne sıkıntılarla gidiyorlar , insanlar bu kadar geçim sıkıntısında iken annelerin bu kadar altın takmaları ve bunlarla dolaşmalarını nasıl karşılıyorsunuz bunun izahını yapan biri çıkarsa çok sevinirim. bunları yazarken bir ard niyetim yok inananın tüm samimiyetimle soruyorum, selam ve dua ile kardeşlerim.

Gavsım_Sultanım

Beni Benden Aldın Efendim

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Diğer
Maşalah ellerine sağlık sofi ne kadar güzel gavsımdan bahsedilince içimiz eriyor vallahi ,rabbim en kızsa zamanda onla buluşmayı nasip etsin inş ve onlardan iki cihandada ayırmasın inş dua ile...

CiLeKTiNa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
8
Takım
Diğer
Allah razı olsun bize ulaştırandan

CiLeKTiNa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
8
Takım
Diğer
uzun zamn olmuş kimse bakmamış konuya :)

loreS

"ALLAH dE KaLBiM"

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
allah razı olsun kardeşim emeğine sağlık:G:özü şekerdir sözü şekerdir bize dağıtır şekkermi şekker....

Üst Alt