Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ankara
İzmir
Balıkesir
Artvin
Trabzon
Kısmetse inşl Erzurumada yolcuyuz inşl..
nekadar az yer gezmişim
ama ben daha çok yurt dışını gezdim :tongue: Tek hayalimse İstanbul...Hayallerimin şehri...
Yavv ablalar,abiler siz ne yaptınız meğer insanlar ne çok gezermiş..hepinizinde gezdiği yer baya var..Ben sönük kaldım.ama olsun yaşımız daha pek büyük değil gezeriz Allahın izniyle..Ben;
TOKAT(doğduğum yer)
Bursa(doyduğum yer)
Sivas
Ankara
İstanbul
Mersin
En çok yurt içinde gitmeyi istediğim yer Konya..Orayı görmeden sevdim diyebilrim..Nedendir bilmem..Birde karadenizi gezmeyi çok isterdim..Lazlar bana çok sempatik geliyo çünkü...Ve maviyle yeşilin buluştuğu süper yerler oralar..Resimlerde bile hayran kalıyorum...sevgilerimle...
En çok yurt içinde gitmeyi istediğim yer Konya..Orayı görmeden sevdim diyebilrim..Nedendir bilmem..Birde karadenizi gezmeyi çok isterdim..Lazlar bana çok sempatik geliyo çünkü...Ve maviyle yeşilin buluştuğu süper yerler oralar..Resimlerde bile hayran kalıyorum...sevgilerimle...alıntı.
Ben eeee gittiğim yerler az ama sölim.
karadeniz ereğili
bursa
edirne
ankara
nevşehir
sinop
ığdır
tekirdağ
bukadarcıcık kendi memleketimi hiç görmedim yanarımda ona yanarım.
Bitlis memleketim başta olmak üzere
Van
diyarbakır
Siirt
Şırnak
Batman
Şanlıurfa
Gaziantep
Bingol
Elazığ
Malatya
Erzurum (çok severim)
Kahramanmaraş
Osmaniye
Hatay
Adana
Kayseri
Nevşehir
Kırşehir
Bolu
Ankara
Konya
Mersin
Eskişehir
Antalya
Bursa
İzmir
Aydın
Ankara
İstanbul
Bilecik
Bu kadarcık
Geri kalan illleride bu yaz tatilinde gezmeyi düşünüyorum...
Ordu - Fatsalıyım ama Edirne'de oturuyoruz bırakın gezmeyi daha Ordu'ya bile hiç gitmedim.
Ama acizane yüreğime kor düştüğünden beri Mekke ve Medineyi özler dururum gitmek nasip olur inşallah