Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
evet arkadaşlar bir merak sorusu da acizane benden olsun ...
kaçımız acaba güzel vatanımızın hangi yerlerini gezdik bu il olur ilçe olur bölge olur yazabiliriz... vede gezemek isteriz ve bu gezdiğimiz yerlerden hangi şehri veya bölgeyi beyendik...

soruyu soran ben olduma göre önce ben yazayım ...

aslen ayvalıklı olmam hasebiyle kendi vilayetimizden başlıyayım balıkkesir

bursa , çanakkale ,yalova,tekirdağ ,keşan,edirne,istanbul,

gelelim izmir ,manisa,aydın ,nazilli denizli ,ısparta,muğla,marmaris ,kuşadası burdur, antalya,kütahya ,uşak,afyon,eskişehir ,ankara ,kırıkkale,bolu,düzce,bilecik, kırşehir nevşehir ,kayseri,niğde, aksaray, konya,ereğli ,karaman,adana ,mersin maraş ,osmaniye,hatay ,antakya,kilis ,antep,urfa,adıyaman,diyarbakır suriye sınırına kadar . bu illerin bir çok ilçelerinide gezdim...

görmediğim doğu ve kara deniz tarafı kaldı inşallah imkanlarımız el verirde RABBİM fırsat verirse oralarıda görmek isterim..

bu gördüğüm iller arasında en beyendiklerim istanbul başta tabikide fakat orası çok kozmapolit olduğu için daha ayrıcalıklı ...öbürkü yerler içerisinde konya,kayseri,bursa benim fovari yerlerim..haa diyarbakırıda unutmayalım ..

zeyno

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
Takım
Galatasaray
Oh ohh maşallah...Beni tam kalbimden vurdunuz ablacım.Bu ne iştir.Baya yer gezmiş görmüşsünüz.Acaba diyorum bu gezdiğiniz gördüğünüz yerleri evlenmeden önce mi gördünüz,yoksa evlendikten sonra eş sebebiylemi gördünüz?Bu da benim minik sorum olsun.Şimdi ben yazayım.Çok olmasa da;

-İstanbul
-Ankara
-Trabzon
-Erzincan
-Bayburt
-Kayseri
-Nevşehir
-İzmit.........

En çok beğendiğim yer tabi ki İstanbul, sonra beğendiğim ve yaşamaya değer bulduğum yer Ankara.Nevşehirde beni büyüledi çok otantik geldi bana,özellikle peri bacaları...Erzincan depremden sonra yenilenmiş daha bir düzgün ve güzel olmuş.
En çok görmek istediğim yerler aslında her yer ama; Çanakkale,İzmir,Diyarbakır,Şanlıurfa...Benden bu kadar.Selam ve dua ile.

HACI BORAN

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
Abla ben simdi yazarsamsa sence bu sayfa yetermi bana :D :D

*perwerder*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
bi egeyi göremedim Afyon'a kadar gelsem bile Marmaristen o yana ege yi hiç görmedim ...Çanakkeleden Karadenize Ordan doğuya Doğudan Akdenize her yeri hemen hemen gezdimm.....

en güzeli neresimi diye sorarsanız tabi ki benim Diyar gibisi bulunmaz ama İstanbulu yılda bir kez de olsa görmeyi çok istiyorum celb ediyor beni .....Ne hikmetse yılda bir defa gidiyorum oralara.....bu sene kısmetse hem oraya hem Adapazarı na.....

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
ORiJiNAL YAZARI : zeyno
Oh ohh maşALLAH...Beni tam kalbimden vurdunuz ablacım.Bu ne iştir.Baya yer gezmiş görmüşsünüz.Acaba diyorum bu gezdiğiniz gördüğünüz yerleri evlenmeden önce mi gördünüz,yoksa evlendikten sonra eş sebebiylemi gördünüz?Bu da benim minik sorum olsun.Şimdi ben yazayım.Çok olmasa da;

-İstanbul
-Ankara
-Trabzon
-Erzincan
-Bayburt
-Kayseri
-Nevşehir
-İzmit.........

En çok beğendiğim yer tabi ki İstanbul, sonra beğendiğim ve yaşamaya değer bulduğum yer Ankara.Nevşehirde beni büyüledi çok otantik geldi bana,özellikle peri bacaları...Erzincan depremden sonra yenilenmiş daha bir düzgün ve güzel olmuş.
En çok görmek istediğim yerler aslında her yer ama; Çanakkale,İzmir,Diyarbakır,Şanlıurfa...Benden bu kadar.Selam ve dua ile.

evet zeynocum bu yerleri tabikide eş sebebiyle gördüm sağolsun eşim seyahatı çok sever bende severim 2 seven biraraya gelince 26 yıllık evlilik hayatımızda bu gezmeleri sığdırdık elhamdülillah...tabiki orta asyayı da unutmuyalım ...
izmire gelirsen özel hasseten misafirim olmanı isterim canım

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
Bunlarda benim gezdiklerim
Karaman :D
Konya
Izmir
Antalya
Tekirdag (Dogum Yerim)
Mersin
Istanbul
Ankara...

Bayram

LA İLAHE İLALLAH

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
Aslen pek gezemiyorum vatanımı ama benim de gezdiklerims yerler var elbet bunların başlıcası

Ankara,İstanbul,Tekirdağ,Adıyaman,Aksaray,Adana,Kırşehir,Kırıkkale,Konya,Afyon,Niğde,Kayseri,Nevşehir,Ş.Urfa,Burdur,Bolu,Kocaeli,Sakarya

Şimdilik yuriçi olarak buraları gezdim.İleride inşeallah memleketimin bir çok yeri gitmek isterim.

TebessüM

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Aslında bende fazla bir yer gezmemişim bakıyorumda sizin gittiğiniz yerlere

Hatay
Adana
Mersin
Ankara
İzmit
Bursa
Batman
Elazığ
Malatya
Urfa
Mardin

Bukadarmış :D

ExELaNcE

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
13
En az ben gezmişim galiba:
*İzmir
*Ankara
*İstanbul
*Erzurum
*Hatay
*Trabzon
*Eskişehir
*Manisa

*en güzel yer tabii ki İstanbul ama,bir söz vardır;Bülbülü altın kafese koymuşlar "vatanım demiş..İzmir'im ayrıdır..gözümde tütüyor ;(

Zühre

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Zehra Abla siz maşaallah her tarafı gezmişsiniz.... ben de sayayım; Rize, Balıkesir, Bursa, Manisa, Çanakkale, Erzurum, Adapazarı, Yalova, İstanbul, Çankırı, Ankara.... Hatırladıklarım bunlar... Ama karadeniz sahil şeridi gibisi yok.....

Üst Alt