Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Gölge

Dost İstersen Allah Yeter

Aldığı Beğeniler
29
Takım
Galatasaray
Benim bildiğim es selamun aleyküm ün manasıydı benden sana zarar gelmez anlamı ama ben çoğunlukla merhaba demekten ziyade selam vermeyi ALLAH'ın selamın vermeyi tercih ediyorum neden diye sorarsanız şunu açıkca ifade etmeliyim ki kiminle selamlaşmaya başladı isem çevremde onların hepsi ile dost oldum ve muhabbetim var o yüzden ben selamın gücüne daha çok inanlardanım ama yine de seni kırmamak için Merhaba diyorum sana hafız kardeşim ....;)

nurseza

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
Takım
Galatasaray
Benim bildiğim es selamun aleyküm ün manasıydı benden sana zarar gelmez anlamı ama ben çoğunlukla merhaba demekten ziyade selam vermeyi ALLAH'ın selamın vermeyi tercih ediyorum neden diye sorarsanız şunu açıkca ifade etmeliyim ki kiminle selamlaşmaya başladı isem çevremde onların hepsi ile dost oldum ve muhabbetim var o yüzden ben selamın gücüne daha çok inanlardanım ama yine de seni kırmamak için Merhaba diyorum sana hafız kardeşim ....;)

e konuyu kılıtlemedınız:confused:

Hafız_70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,432
Takım
Fenerbahçe

Sevgili kardeşim.Bunları bir biriyle kıyaslamayalım biz.İkisinin yeride ayrı.Selammı merhabamı derseniz siz son derece haklısınız.Birini(selam) vermenin sünnet almanın farz olduğunu biliyoruz zaten.Derler ya bazen merhaba dendiği zaman hoş karşılamıyorum diye.O ifadeye yazılmış bir yazı yani merhabanında iyi bir kardeşlik ve dostluk mesajı olduğu ama selamın yerini bambaşka olduğunu söylemek isterim.Merhaba göge kardeşim:p
Esselamü aleyküm ve rahmetullahi ve bera katüh

Gölge

Dost İstersen Allah Yeter

Aldığı Beğeniler
29
Takım
Galatasaray
Konu ile ilgili olarak yani konu kilitleme ile ilgili olarak böyle bir konu buldum ...
http://www.yenidendogus.net/serbest-kuersue/18136-merhaba.html

Haksızlık olmasın diye sitemizde adaletin forum temizliği ve düzeninin korunması adına konuyu kilitlemek zorundayım ayrıca hafız kardeşim sen o açılan konuya cevap bile yazmışsın birde aradım taradım diyorsun ayıp ayıp seninle sonra görüşeceğiz :p anlayışla karşılayacağınızı umaraktan ....;)

Buyrun burdan devam edelim konu silinmek üzere kilitlenmiştir ....

http://www.yenidendogus.net/serbest-kuersue/18136-merhaba.html

ExELaNcE

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
13
Kutadgu Bilig
“selamı veren eman verir; selamı alan selamette olur”
der ve “garibe bir selam, bir altın yerine geçer” diye ilave eder.

Cümleten:MERHABAN BİKUM

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt