Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
Hoş ve hızlı geldiniz.. (: Hayırlı olsun..

Geceler

Sükut_u Sonbahar

Aldığı Beğeniler
22,175
Takım
Fenerbahçe
Aleyküm Selam
Aramiza hosgeldiniz kardesim üyeliginiz hayirli ve daimi olsun insaAllah
Hayirli paylasimlarda bulunmak duasiyla
Selam ve Dualarimla......

Durubey

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,726
Takım
Diğer
konuya her baktığımda güncelleniyor:) insanın devamlı hoşgeldin diyesi geliyo:)

YeNi

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Selamun aleyküm. Allah razi olsun canlar. Cok memnun oldum gercekten. Hepinize ayri ayri cok tesekkür ederim. Durubey yine tebessüm ettim Allah iyiliginizi versin her daim insaAllah.

Cok sagolun samimiyetiniz bu güzel karsilamadan anlasiliyor.

Durubey

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,726
Takım
Diğer
yo samimi olduğumuzdan değil:)biz alışmışız böyle yeni gelene kimbilir bize ne getirdi diyerek coşarak HOŞGELDİNİZ WELCOME falan diyoruz:) alışkanlık yani:):)

şaka biyana sevgili arkadaşım önemli olan gelmek değil kalmaktır. sitede üye listesine baktım geçenler adam üye olmuş ama en ufak bir paylaşımda bulunmamış. yani siteye gelip etkisiz eleman olarak kalmış.. e şimdi bu arkadaşların gelmesine niye sevinelim.. bizi gelenlere seviniyoruz ama kalanlara daha çok seviniyoruz...

YeNi

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
yo samimi olduğumuzdan değil:)biz alışmışız böyle yeni gelene kimbilir bize ne getirdi diyerek coşarak HOŞGELDİNİZ WELCOME falan diyoruz:) alışkanlık yani:):)

şaka biyana sevgili arkadaşım önemli olan gelmek değil kalmaktır. sitede üye listesine baktım geçenler adam üye olmuş ama en ufak bir paylaşımda bulunmamış. yani siteye gelip etkisiz eleman olarak kalmış.. e şimdi bu arkadaşların gelmesine niye sevinelim.. bizi gelenlere seviniyoruz ama kalanlara daha çok seviniyoruz...

Bir konuda üc defa güldürdünüz beni :) InsaAllah bol bol yorumlarla gelmisimdir bende ne diyeyim :)

Kalanlardan olabilmek ümidi ile. Allah razi olsun.

Durubey

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,726
Takım
Diğer
gal gal eyidir bura:)

her insan bir dünyadır kardeşim. herkes kendi dünyasında birşeyler yaşar birşeyler öğrenir.. forumlarda insanlar birbirilerinin dünyalarından birşeyler öğreniyor.. mesela bir arkadaşımız isimlerle ilgili birşey paylaşmış. o paylaşmasa nerden aklıma gelecekti.. herkes değişik değişik şeyler paylaşıyr ve burada bizde hazır bilgiye konuyoruz:) hazır bilgiden daha cazip ne varki:):)

değişik dünyalardan değişik şeyler öğreniyoruz işte:)

bu arada trabzonun plakası 67 :) senin ileti sayında 67 tesadüfe bak:)

YeNi

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Haklisin kesinlikle. Zaten öyle bir hale gelmisiz ki kapi komsumuzla iki cift laf etmeye bile üsenir olduk. Bu vesile ile hem dinim adina biseyler ögrenebiliyorum hemde siz degerli insanlarla fikir alis verisi yapabiliyorum. :)

Hayiiir. Durubey Trabzonumun plakasi 61 :)

Durubey

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,726
Takım
Diğer
haa pardon yanlış biliyorum:) bak gördünmü bunuda öğrenmiş oldum:)uşağum:)

Üst Alt