Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

YaMusaB

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Bin ruhum olsa,Kur'an'ın bir tek meselesine hepsini feda etmeye hazırım

Dünyayı başıma ateş yapsanız,hakikat-i Kuraniyeye feda olan bu başı zındıkaya e mem!

Mesle imizin esası,azami ihlas ve terk-i enaniyettir.İhlaslı bir dirhem amel,ihlassız yüz batman amele mürecehtir..

İnsanların maddi ve manevi hediyelerinden hürmet ve teveccüh-ü ammeden,şöhretten şiddetle kaçıyorum&

Mücahid-i ekber,sarı ı başında ve şöyle diyor: EVET ÜMİTVAR OLUNUZ!!!ŞU İSTİKBAL İNKILABİ İÇİNDE EN GÜR SADA İSLAMIN SADASI OLACAKTIR.

BediüzzamaN

MuhacirEnsar

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
40
Takım
Fenerbahçe
Dünyayı başıma ateş yapsanız,hakikat-i Kuraniyeye feda olan bu başı zındıkaya e mem!

Mesle imizin esası,azami ihlas ve terk-i enaniyettir.İhlaslı bir dirhem amel,ihlassız yüz batman amele mürecehtir..

allah razi olsun.....

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
öncelikle hoşgeldin YaMusaB kardeşim sizi tekrar aramızda görmek bizi memenun etti....

elinize sağlık güzel katılımlarınıız bekliyoruz

MuhacirEnsar

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
40
Takım
Fenerbahçe
ORiJiNAL YAZARI : fzehra
öncelikle hoşgeldin YaMusaB kardeşim sizi tekrar aramızda görmek bizi memenun etti....

elinize sağlık güzel katılımlarınıız bekliyoruz

annem bunu yazali iki sene etti ben gördüm okudum güzeldi.....

Bir_Katre

RAHMETLE ANIYORUZ DEĞERLİ KARDEŞİM

Aldığı Beğeniler
50
Takım
Galatasaray
ORiJiNAL YAZARI : YaMusaB

Mücahid-i ekber,sarı ı başında ve şöyle diyor: EVET ÜMİTVAR OLUNUZ!!!ŞU İSTİKBAL İNKILABİ İÇİNDE EN GÜR SADA İSLAMIN SADASI OLACAKTIR.

BediüzzamaN

Allah (cc) razı olsun kardeşim ellerine sağlık....
........selam ve dua ile.......

Üst Alt