Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Mete_

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Selamların En Güzeli ALLAH'IN Selamı Üzerinize Olsun Yeniden Dogus Ailesi.

Beni Ancak Bilenler Bilir ! Siz Bilmediğiniz İçin Banladınız :alkis:

Mete_ Nickimden Banı Ya Şimdi Kaldırın Yada Sonsuza Dek Kapalı Tutun.

Endişe Etmeyin Allah Resulune İthafen Yazılan Mesajlar Database'nizi Çökertmez.

Kalın Sağlıcakla..

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
Aleykum selam ...

Kardeşim sende bir konuda yuzkusur yorum yapmak zorundamısın kim biliyor seni söylede bizde bilelim diğer dini konularada bir yorum yap nedir böyle sıralamalar onu çözemedim ...

Mete_

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Aleykum selam ...

Kardeşim sende bir konuda yuzkusur yorum yapmak zorundamısın kim biliyor seni söylede bizde bilelim diğer dini konularada bir yorum yap nedir böyle sıralamalar onu çözemedim ...

Sırlanma Felan Yok Allahın Resulu Herkese Oldugu Gibi Benim İçinde O Konu Özeldir. İstedimki Geçmişten Bu Yana Yazdıklarım Tek Çatı Altında Toplansın

Siz Allah Resulune Sevgi Ve Saygı Çerçevesinde Mesaj Yazılıyor Diye Ban Ediyorsunuz. Olurmu Hiç... Kim Oldugum Önemli Değil. Resul Sevdalısı Biri Olarak Bilin Yeter

O'na Emanetsiniz.

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
Sırlanma Felan Yok Allahın Resulu Herkese Oldugu Gibi Benim İçinde O Konu Özeldir. İstedimki Geçmişten Bu Yana Yazdıklarım Tek Çatı Altında Toplansın

Siz Allah Resulune Sevgi Ve Saygı Çerçevesinde Mesaj Yazılıyor Diye Ban Ediyorsunuz. Olurmu Hiç... Kim Oldugum Önemli Değil. Resul Sevdalısı Biri Olarak Bilin Yeter

O'na Emanetsiniz.

Kusura bakmayın fakat bir kerede yazmak istediklerinizi yazardınız peş peşe yuz adet yoruma hiçgerek yok bizlerde Allah ve resulunu seviyoruz fakat bunun içinde böyle birşeye musade edecek değiliz yorumlarınız yapın ama duzgun bir şekilde ..

Mete_

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Kusura bakmayın fakat bir kerede yazmak istediklerinizi yazardınız peş peşe yuz adet yoruma hiçgerek yok bizlerde Allah ve resulunu seviyoruz fakat bunun içinde böyle birşeye musade edecek değiliz yorumlarınız yapın ama duzgun bir şekilde ..

Eyvallah Konuşacak Bişe Bırakmadınız Rica Etsem Açtığım Konuyu Mesajları İle Birlikte Silermisiniz. Tabii Mete_ Nickinide Rica Ediyorum Silin

Madem Ortada Bir Yanlış Ve Hata Var Onuda Ben Yaptım Öyle İse Bu Ailede Yerim Yok. Şu Mübarek Gecede Sizleri Kırdı İsem Affola ..

Hepiniz Yeri Göğü Ve Onların Arasındakileri Yaradana Emanet Ediyorum..

Dipnot; Peygamber Torunu Usame Bir Gün Bir Savaşta Müşrikler İle Savaşırken Birsini Gördü Kılıcını Çekti Tam İndirecekti Adam La İlahe İllalah Dedi Buna Ragmen Usame Adamı Öldürdü. Haber Allah Resulune İletilince Peygamber Çok Sinirlendi Usameye Neden Böyle Yaptın Dedi ! Usame ; Korkudan Söyledi Dedi. Peygamber : Sende Usame Sende Onun Kalbinin İçinimi Okudun Dedi.

Vesselam ..

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
Eyvallah Konuşacak Bişe Bırakmadınız Rica Etsem Açtığım Konuyu Mesajları İle Birlikte Silermisiniz. Tabii Mete_ Nickinide Rica Ediyorum Silin

Madem Ortada Bir Yanlış Ve Hata Var Onuda Ben Yaptım Öyle İse Bu Ailede Yerim Yok. Şu Mübarek Gecede Sizleri Kırdı İsem Affola ..

Hepiniz Yeri Göğü Ve Onların Arasındakileri Yaradana Emanet Ediyorum..

Dipnot; Peygamber Torunu Usame Bir Gün Bir Savaşta Müşrikler İle Savaşırken Birsini Gördü Kılıcını Çekti Tam İndirecekti Adam La İlahe İllalah Dedi Buna Ragmen Usame Adamı Öldürdü. Haber Allah Resulune İletilince Peygamber Çok Sinirlendi Usameye Neden Böyle Yaptın Dedi ! Usame ; Korkudan Söyledi Dedi. Peygamber : Sende Usame Sende Onun Kalbinin İçinimi Okudun Dedi.

Vesselam ..

Bayan mail adresleriyle uye oluyorsunuz madem öyle sahte mail ve isim kullanmadan uye olunda doğruluğunuzdan emin olalım Allah ve resulunu sevenler insanları kandırmazlar doğru ve durust olurlar en azından ...

Mete_

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Bayan mail adresleriyle uye oluyorsunuz madem öyle sahte mail ve isim kullanmadan uye olunda doğruluğunuzdan emin olalım Allah ve resulunu sevenler insanları kandırmazlar doğru ve durust olurlar en azından ...

Sende ilminur Sende Benim Kalbimimi Açıp Baktın. Ne Biliyorsun İçinde Nelerin Dalgalandıgını.

Her Neyse Madem Yanlış Olan Benim Özürdiledim Hepiniziden.

Beni Silerek Bu Sorunlardan Kurtulmuş Olacaksınız.

Rabbim Dilimdeki Şu Düğümü Çözki Sözlerim Anlaşılabilsin.

1pieq8.jpg

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
Neden uye oluyorsunuz sonrada silin diyorsunuz anlamıyorum yaaa illa kasıt nedir sizi silim diyelim sonra ne olacak siz bişey elde edecekmisiniz...

İsrâ

"Özlem"imsin

Aldığı Beğeniler
12,753
Takım
Galatasaray
Sevgi Pınarında görüşmek üzere Mete kardeş ;)

Mete_

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Neden uye oluyorsunuz sonrada silin diyorsunuz anlamıyorum yaaa illa kasıt nedir sizi silim diyelim sonra ne olacak siz bişey elde edecekmisiniz...

<< Ablam Bacım Gül Yüzlü İnsanlar<< Şurada Rahman Olan Allahın Emirlerini Yerini Getirmeye Çalışıyorsunuz. Allah Ve Resulunun Sevgisini Kalplere Nakş Etemeye Çalışıyorsunuz. Bu Çalışmalarınızın Sizlere Firdevse Giriş Vizesi Ollmasını Yaradanımdan Dualarım İle Temenni Ediyorum.Ne Mutlu Size Devam Eden Rabbim Yar Ve Yardımcınız Olacakdır Bu Yolda.

Ben Bu Güne Kadar Hiç Bir Platformdan Ban Edilmedim Mete_ Nickim Burada Banlı Gözükürse Siteninizin İsmine Yazık Olur. Yazdıgım Bütün Forumlarda Bir Tek Amaç Taşıdım ! Allah Ve Resulunun Sevgisini Gönülden Gönüle Taşımak.

Sizlerin Bu Tavırlarına Bakılırsa Ben Burada Bunu Başaramadım Demektir. Beşerim Bende ! Elbet Bende Hata Yaparım .Size Göre Bu Hatayı Yaptı İsem Bu Aileye Kabul Edilmedim Demektir. Ve Üyeliğimin Silinmesi İse Şu Aşamada En Doğal Hakkım Diye Düşünüyorum

ebru_mega adresi ise canım biricik kızıma ait onun mail adresini kullanırım çoğu zaman bilmeden açık alana yazıyorsunuz içinizdekiler karşıyı ne kadar inciltir diye sorgulamıyorsunuz kendinizi.

Zamanınızı Aldıgım İçin Hakkınızı Helal Edin

Üst Alt