Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

diyar

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Diğer
küfürleri belli olan ibni sina , farabi gibi filozoflari , afgani ve abdullah gibi masonlari islam alimi olarak ,
tanitma ve taktim, kafirlere karsi yumusak hareket etme, islam hümanizmi ,dedikleri batil yol???
İbni sina ve farabiyi övenler genelde tasavvufi çevrelerdir.Afgani ve Abdullah diye yazmışsın ama Abduh'u kastediyorsun sanırım.
Bugün Türkiye de okunan istiklal marşının yazarı olan M.Akif Afgani ve Abduh'u çok över.

vakkas

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
42
Takım
Diğer
sayin kardesim ben güzel kardesim ben imanin 6 sartina inandigim gibi asri saadetten buyana ne kadar gelmis ve gecmis imam gazaliler enes bin malikler seyyid abdulkadir ceylaniler imam,i rabbaniler ben sine inaniyom ve israrla seviyorum imammi rabbaninin mektubatini tavsiye ederim okumani vede imam,i gazalinin ,,,,

ihyayi ulumddini kitabini da tavsiye ederim kardesim hasa ben kimseyi sapik yapmadim günümüz zemanindaki ic ve dis sapik fikirli insanlara kastim

bugün bizim arab kardeslerimiz lavrensin arkasinda 30 sene namaz kildilar . lavrens ise bir ingiliz casusuydu

osmaniliyi arkadan vurmasi icin casusuluk yapip ve amcinada ulasti osmanli askerleri altinlari yutup kaciyorlar diye

osmanli askerlerinin karninda altin aratti bilmem biliyomusun

ben bu amacli yazmistim bizim konu bayagi amacindan baska yerlere gitti

ve suanda sapik insanlar varmi yokmu allah icin söyle merak ettim sen hangi mesebe tabisin merak ettim

vakkas

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
42
Takım
Diğer
ben almanyada yasiyorum evet karistiriyor ola bilirim kelime hatasi ola bilir belki

diyar

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Diğer
sayin kardesim ben güzel kardesim ben imanin 6 sartina inandigim gibi asri saadetten buyana ne kadar gelmis ve gecmis imam gazaliler enes bin malikler seyyid abdulkadir ceylaniler imam,i rabbaniler ben sine inaniyom ve israrla seviyorum imammi rabbaninin mektubatini tavsiye ederim okumani vede imam,i gazalinin ,,,,
İhyayıda okudum mektubatı da kısmen de olsa okudum.Ben bu kitapları kimseye tafsiye etmiyorum bunlardan önce okunması gereken çok kitap var.
bugün bizim arab kardeslerimiz lavrensin arkasinda 30 sene namaz kildilar . lavrens ise bir ingiliz casusuydu
.Lawrens kimdir ben o kitabı ve o kitabı basan yayınevinin bir çok kitabını okudumki Allah onları ıslah etsin.Lawrens dediğiniz şahıs ütopik biridir.Öyle bir insan belkide yaratılmamıştır.olsa bile dedikleriniz doğru olsa bile lawrens gidip arap kardeşlerimize ben lawrensim dememişki.Osmanlı yı vuranın tabiri caiz ise yedi sülalesi ile tanınmaktadır.Nasıl olurda bu lawrens olur.
ben bu amacli yazmistim bizim konu bayagi amacindan baska yerlere gitti

ve suanda sapik insanlar varmi yokmu allah icin söyle merak ettim sen hangi mesebe tabisin merak ettim
Bu soruyu ben size soruyorum sapık insanlar kimler

vakkas

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
42
Takım
Diğer
sen tarihi bilmiyosun belkide kardesim okumani tavsiye ederim lavrensi ögrenirsin

sapik insanlar belli.... kardesim fazla diklesmeye gerek yok burda binlerce misafir var konuyu baska yerlere cekmeyede gerek yok senin inancin görüsün sana benimkide bana konu amacini acmaya basladi .

benim inancim

ehli sünnet vel cemaat itikadidir
mesebimde imam,i hanefi mesebidir .

senin görüsünede saygim vardir kardes ...

diyar

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Diğer
sen tarihi bilmiyosun belkide kardesim okumani tavsiye ederim lavrensi ögrenirsin
Lawrens diye bir insanın olmadığı ayın ondördü gibi açıktır.Osmanlıyla savaşan M.B.Abdulvahabdır.Kendisinin bir çok kitabı vardır.Babasının hatta dedesinin çok iyi bir alim olduğu bir çok kaynakta zikredilir.
sapik insanlar belli.... kardesim fazla diklesmeye gerek yok burda binlerce misafir var konuyu baska yerlere cekmeyede gerek yok senin inancin görüsün sana benimkide bana konu amacini acmaya basladi .
Evet sapık insanlar belli ama buna emin olun o sapık insanlar sizin dediğiniz insanlar değil.
ehli sünnet vel cemaat itikadidir
mesebimde imam,i hanefi mesebidir
Benim itikadım selef alimlerinin itikadıdır.
Mezhebim Kuran ve sünnettir.
İmam Şafinin meşhur bi sözü ile bitiriyorum.
KİM SAHİH BİR HADİS GÖRÜRSE VEYA BULURSA BENİM SÖZÜMÜ ALSIN DUVARA ÇARPSIN

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
Bu sorulara cevabınızı bekliyorum İlminur kardeş

Sorularınızı hakkıyla cevaplayacak kadar bilgiye sahip değilim yanlış şeylerde yazmak istemem bilmişlik taslayamam fakat 4 hak meshebe inanırım tabiki bende hanifi meshebindenim fakat iran asılı olduğum için sülalemde şafi meshebinde olanlarda vardır ve şafi meshebinide haliyle tasdik etmekteyim konu neden buralara gelmiş bunuda anlamış değilim .Sonuçda müslümanım elimden geldikçede dinimi yaşamaya çalışmaktayım ..

diyar

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Diğer
Bu sorulara cevabınızı bekliyorum İlminur kardeş

Sorularınızı hakkıyla cevaplayacak kadar bilgiye sahip değilim yanlış şeylerde yazmak istemem bilmişlik taslayamam fakat 4 hak meshebe inanırım tabiki bende hanifi meshebindenim fakat iran asılı olduğum için sülalemde şafi meshebinde olanlarda vardır ve şafi meshebinide haliyle tasdik etmekteyim konu neden buralara gelmiş bunuda anlamış değilim .Sonuçda müslümanım elimden geldikçede dinimi yaşamaya çalışmaktayım ..
Özür dilerim konuyu sizin açtığınızı zannetmiştim

Üst Alt