Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

ExELaNcE

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
13
1133087834.jpg

Yaşayan efsane Amerikalı pop star Michael Jackson Müslüman olmaya karar verdi. Aldığı bu kararla herkesi şaşırtan yıldız ismini de Muhammed olarak değiştirecek.
Çocuklara taciz davasından sonra ülkesi ABD'yi terk edip haziran ayının ortasında Bahreyn'e yerleşen Jackson'un bu kararı aldığını ilk duyuran ise İsrail medyası oldu. Yakın dostu Bahreyn Veliaht Prensi Şeyh Salman İbn Hamid el Khalifa'nın villasında kalan Jackson'ın ayrıca Bahreyn'de bir cami inşa edilmesi için, tam bir milyon dolar bağış yaptığı da öne sürüldü. Ancak Jackson'un bu kararı başını derde sokacak gibi. Geçen yıl İslam'la ilgilendiği haberleri üzerine terör örgütü El Kaide'nin lideri Usame Bin Ladin, "İslam'ın böyle tiplere ihtiyacı yok" açıklamasında bulunmuştu. Geçen hafta Amerika'da bir televizyon kanalında yayınlanan bir ses kaydında Michael Jackson olduğu iddia edilen bir kişi, çocukları taciz suçlamasının, Yahudiler'in bir komplosu olduğunu söylemişti.
Bu haberi okuyunca bir an eskilere daldım..çocukluk ve ilk gençlik yıllarımda az da olsa Michael Jackson'u dinlerdim..keşke Müslüman olsa derdim..bunun sayesinde belki birçok kişide müslümanlığa geçer diye çocuk aklımla hayale kurardım.
Michael'i yıllar oldu dinlemiyorum..hakkındaki suçlamaların yahudilerin bir tezgahı olduğunu söyleyince de buna inandım..çünkü yahudilerden bu işleri beklerim..Michael'in Müslüman olmak istemesi İslam'a değil kendisine şeref kazandıracağını belirtmek istiyorum...

TebessüM

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Allah hidayet versin inş
ama çok şaşırdım sahsen okuyunca 8o

Michael'in Müslüman olmak istemesi İslam'a değil kendisine şeref kazandıracağını belirtmek istiyorum.. kesinlikle
ama şimdi olmuşmu olmaya karar vermiş ama olmamışmı daha tama nlamadım orasını ?(

Habibemsin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
cok sevindim bu habere
insallah dogrudur ve gercekten müslüman olur

keremm

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Takım
Galatasaray
arkadaşlar bu haber ülkemizde bomba etkisi olacak bence.
dünyada, yabancı vede ünlü birisi müslümanlığı seçse bizim ülkemizde hemen flaş haber olarak basında yerini alır.sevindirici bir haber olarak vatandaşa sunulur.

ama nedense öz evladının,islamiyetin emrettiği vecibeleri yerine getirmemesi için ellerinden gelen herşeyi yapıyorlar.

daha birkaç gün önce leyla şahin'e yapılan hakaretler hala içimi yakıyor.
bunu kolay kolay unutmam.hatta hiç unutmam.
gün gelecek bunların hesabı herkese sorulacak,benim orada şahitlik etmem inşallah istenecek.bakalım adalat neymiş görürler
.

burada herşey onlar için yolunda,ama unutulmasınki ilahi adalet hem bu dünyada hemde ahirette onlardan bunun hesabını soracak.

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
evet kerem kardeşim sana katılıyorum maalesef kendi öz evlatlarının islamı yaşamasına karşı çıkan bu insanlar bir yabancının islama gelemesine neden bukadar sevinirler anlamış dyilim söözüm sitedeki kardeşlerime deyil onları tenzih ederim bu gibi düşünceye sahip olanlara

RABBİM CÜMLEMİZİ İMANDAN HİDAYETTEN AYIRMASIN HİDAYETTE OLMUYANLARDA HİDAYET NASİP ETSİN AMİNN..

Başak

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Allah Allah..

Rabbimin hidayet kapısı geniştir..

Hidayetini dilediği kimseyi, kimse sapıttıramaz..

Daleletini dilediği kimseyide, kimse doğru yola getiremez..

silaucan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
7
evet bende az önce haberde izledim,ne diyelim,Rabbim herkese hidayet nasip etsin,Rahmeti o kadar sonsuz ki; bütün tövbeleri kabul eder inşallah.....

ExELaNcE

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
13
kerem ve fzehra kardeşlerim gibi düşünenlere karşı ben yazımın son cümlesini yazmıştım..bu kişinin müslüman olması İslama değil kendisine şeref kazandıracak diye..
Şu an ülkemizde ve dünyada müslümanlara karşı oluşturulan tuzakları görüyor..ve üzülüyoruz..içimiz kan ağlıyor..ama bir başka bakış açısından da bu son habere seviniyorum..

iLkay*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Galatasaray
güzel bir haber !
inşALLAH doğrudur
çünkü will smith içinde öyle demişlerdi
sonradan olmadığı ortaya çıktı

Rabbim bütün güzelliklerini sunsun inş. böylelerine...

Üst Alt