Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Habibemsin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Dostlar Millenyum kardesimiz 31.01.2004 yilinda actigim forumumuzda tanistigim cok sevdigim bir arkadasimdir...
Bu forumumuzda sadece 47 üyemiz vardi ve inanilmaz derecede güzel sohbetlerimiz olurdu....
Öyle cok paylasimimiz olurduki inanin 47 üyeli bir forumda yazilara bazen yetisemezdim....Cok emegimiz vardi bu kücük forumda.
Forumda kaybettigimiz arkadaslarimi tekrar aramaya basladim ve cok sükür Millenyumumu buldum dün gece...
Tabi kendisine hemen Moderatörlük teklif ettim cünki eski forumlarimizda Süper Modluk yapmisti ama kendisi uzun zamandir görev yapmadigi icin unutmus oldugunu ve bu teklifimi kabul edemiyecegini ama belkide ilerde tekrar görev alabilecegini söyledi...
Aramiza tekrar hos geldin Millenyumum bana eski günlerimizi hatirlattin bitanem...
Canim senin cok sevdigin ve her yazinin altina biraktigin bir güvercinin vardi
bumuydu aceba....

00009779.gif

[schild]Seni Cok Seven Nisa Mavisin[/schild]​

Başak

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Hoş geldiniz Milenyum.

Habibe ablanın sevdiği bizlerinde sevdiği olur.

Üyeliğiniz hayırlı olsun...

:)

MILLENYUM

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Canimsin yazini okuyunca inan cok onure oldum, seninle tekrar bir arada olup ayni ortamda bulunmak benim icin inanilmaz bir deger tasiyor... Herseyde bir hayir hikmet vardir, beni tekrar bu kadar ugrasmana ragmen bulmanda da bir hayir olacagina inaniyorum... Evet seninle cok güzel bir mekanda ayni ortami paylasmistik bundan uzun bir süre önce, inanilmaz keyif aldigim ve sizlerle tanismis oldugum icin cok mutluydum ve simdi yine öyleyim...Simdilik beni modluktan mazur görmeni istiyorum, cünkü sana dün yazdigim gibi cok seyleri unutmusum, önce bu uygulamis oldugunuz cok genis kapsamli siteye kendimi alistirmam lazim buda bir hayli zaman alir... Ama insallah sonra teklifini memnuniyetle kabul ederim...

Ayrica site gercekten cok mükemmel ve zengin...Allah hayirli, ugurlu, kidemli etsin...

Sagolasin canim bakiyorum hic vakit kaybetmeden "GÜVERCINIMI" bulmussun; ALLAH RAZI OLSUN....

BENDE SENI COK SEVIYORUM NISACIM.... FORUMDA AKTIF OLMAYADA GAYRET EDECEGIM INSALLAH...

ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN..

MILLENYUM

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Original von Başak
Hoş geldiniz Milenyum.

Habibe ablanın sevdiği bizlerinde sevdiği olur.

Üyeliğiniz hayırlı olsun...

:)

HOS SEFA BULDUK GÜZEL KARDESIM; ALLAH RAZI OLSUN :)

Habibemsin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Arkadaslar foruma cok az yazdigimdan sikayetci olurlardi
sanirim artik foruma daha cok yazacagim...
seni burada hic yanliz birakirmiyiz
dostlarimizi seveceksin hepside senin kadar degerli üyelerimiz...

Basagimiz sitemizin hafizi ilk mesaji o yazmis tanitmaya ondan basladim...
Basagimizin Anneside FZEHRA mizdir...

Inaniyorumki sitemize en kisa zamanda alisacaksin...

Avatari yükleyemesen bana yolla ben yüklerim

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
Hosgeldin kardesim ablamın sevdigini bizde severiz 40 yıllık habibemsin demek 40 yıl önce Nisa Mavisi idi ha vay be :D

Habibemsin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
ah canim nasilda hemen tanisir kaynasirmis mis :D

güvercininide bugün insallah smilie bölüme ekleriz kolayca bulman icin :)

Habibemsin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Original von onur
Hosgeldin kardesim ablamın sevdigini bizde severiz 40 yıllık habibemsin demek 40 yıl önce Nisa Mavisi idi ha vay be :D

O forumda iken Nisa nickimi kullanirdim
hatta burayada o günlerin etkisiyle Nisa olarak Üye oldum ama Adminlik nickim Habibemsin...
Mavisim meselesine gelince Millenyum bana hep mavisimm derdi :]

Üst Alt