Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

blackholes

Blackholes & Revelations

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Diğer
Yazı çok doğru yazılmış gerçekten düşündürücü bir durum.Merak edip minare.net sitesini ziyaret ettim sayfanın hemen yan tarafında bir reklam dikkatimi çekti 21 + yatak arkadaşın olsun diye bir reklam.Site de internet aleminin zararlarına yönelik bir yazı hazırlanmış fakat aynı sitede bu ahlaksızlığın reklamı yapılıyor.Altta ise bir uyarı yazısı : Reklam içeriğinden sitemiz sorumlu değildir.
Gerçektan trajik bir durum bu reklamı gördükten sonra bu sitenin samimiyetinden şüphe duydum eleştirdikleri şeyin reklamını yapıyorlar

Uhuda_Sevdalı

....Sonun Başlangıcı....

Aldığı Beğeniler
21
Takım
Galatasaray
gerçekten doğru bir yazı
paylaşım için teşekkürler bacım
emeğine sağlık

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
ordaki reklamın ne derece doğrudur bilememde ..
benim üye olduğum forumlardada böyle reklam çıkıyor fakat sürekli adminlerimiz üyeleri uyarıp öyle bir reklam çıkarsa bizi haberdar edin onun lingini kıralım
çünkü elimizde olmuyan nedenlerden dolayı bu reklamlar oluyor diye uyarı yapıyorlar..
yani böyle sitelere sen istesende istemesende bu reklamlar gelirmiş ama adminler onu yok etmesini biliyorlar sadece üyeye düşen onu görevli arkadaşa bildirmesi..

Minare

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Galatasaray
Yazı çok doğru yazılmış gerçekten düşündürücü bir durum.Merak edip minare.net sitesini ziyaret ettim sayfanın hemen yan tarafında bir reklam dikkatimi çekti 21 + yatak arkadaşın olsun diye bir reklam.Site de internet aleminin zararlarına yönelik bir yazı hazırlanmış fakat aynı sitede bu ahlaksızlığın reklamı yapılıyor.Altta ise bir uyarı yazısı : Reklam içeriğinden sitemiz sorumlu değildir.
Gerçektan trajik bir durum bu reklamı gördükten sonra bu sitenin samimiyetinden şüphe duydum eleştirdikleri şeyin reklamını yapıyorlar

Esselamun aleykum

Bu reklamları google otomatik koyuyordu. Biz kaldırabildigimiz kadarını kaldırdık. baktık ki olmuyor, kaldırdıkca tekrar cıkıyor, bizde tamamen iptal ettik reklamları. Hassasiyetiniz için sağolun.

Selametle

Üst Alt