Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Arzuhalim

BendeYar

Aldığı Beğeniler
6
Takım
Fenerbahçe
bebekkurbaaib8.jpg

Mısır'ın Luxor kentinde bir hastanede doğan çocuk görenleri hayrete düşürdü. Kurbağa şeklinde olan bebek, doğduktan 2 saat sonra öldü.

Mısr El Yovm gazetesinin haberine göre, kurbağa bebek dün Luxor Şehir Hastanesi'nde dünyaya geldi. Anne ve babasının ismi açıklanamayan bebek ile ilgili doktor Muhammed Azami, "Cenin şeklindeydi. Karnı var fakat beli yok denilecek kadar azdı. Yüz şekli ise kurbağayı andırıyordu. Doğduktan 2 saat sonra tüm müdahalelere rağmen kurtaramadık" dedi.

Hastanenin cenini incelemeye aldığı bildirilirken, Mısır gazeteleri haberi "Estağfirullah", "Tövbe Yarabbi" gibi başlıklarla duyurdu.

AA

Bu sefer Fake(Yalan) değil arkadaşlar Anadolu ajansı haberi dogruladı...

http://www.youtube.com/watch?v=933fUR2SnpU

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
Buna şimdi nasıl bir yorum yapıla bilinirki ben çok üzüldüm ya keşke bakmasaydım Rabbim herşekilde bizleri uyarıyor fakat .....

_kubilay_

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Galatasaray
bir zamanlarda maymuna dönüşen kız vardı ama sonra balmumundan yapılmış bir heykel olduğu ortaya çıktı

Fatih-66

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Beşiktaş
Allah razı olsun güzel paylaşım karışık bir his getiriyor bana hayırlısı olsun inş.

Üst Alt