Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Üst komşu embesillere taş çıkaracak şekilde son ses ekolu filan hoperlörleri bilmem kaç wattlık müzik setini sabahın 6:30 //:00 sinden gecenin Minimum 12:30 una kadar avaz avaz çazırdatıyor ve üstelik hep aynı şarkı sabahtan geceye kadar mesai yapıyor... Alt kattaki artık çıldırayazmış başında minik şeytanlar uçuşmaya başlamış durumda ...tablo bu yani.
alt komşu minik şeytanlşara yenilip dayanıyor kapısına sakince çalıyor kapıyı çıkan delikanlıya diyorki =
şey ben alt komşunuzum anladığım kadarıyla kulaklığınız bozulmuş hediye edeyim istedim buyrun bu sağlam kulaklığınız artık istediğiniz kadar aynı şarkıyı kulak içi resmi geçit yaptırabilirsiniz ...
biraz önce okuduğum konuda geçiyordu bende oradan alıntılayacağım.. benim çok hoşuma gitti ve oldukçada güldüm itiraf ederim ..Ben de paylaşayım gölgede kalmasın dedim :G: