Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

katresu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
14
Takım
Diğer
Yenidendoğuş sitemizde, MOD olabilmek için aranan şartlar… :)

TERCIHEN INGILIZCE BILEN
Yapacağiniz işle bir ilgisi yok ama, bu sira herkes ingilizce bilen eleman ariyor. Bir bildikleri olmali.

ARAŞTIRMACI, OGRENMEYE ACIK
O kadar işin arasinda sizi eğitecek ne paramiz, ne de zamanimiz var. Mesleğinizle ilgili gelişmeleri iş saatleri dişinda kendiniz araştirip oğrenmek zorundasiniz.

INISIYATIF SAHIBI
Ustlerinden habersiz iş yapabilecek, ancak başarisiz olursa canina okunmasina katlanabilecek..

SISTEM OLUŞTURABILEN
ISO calişmalarina başladik. Yazilacak 78 adet prosedur var.

SORUMLULUK ALABILEN
Vergi, sigorta mufettişleri bir usulsuzluğu yakaladiğinda ? valla ustlerimin bu işlemlerden hic haberi yoktu, onlara danişmadan kendim yaptim..." diyebilecek saflikta olan.

ERKEK ADAYLARIN ASKERLIGINI YAPMIŞ OLMASI
Bayansaniz askerlik yapmiş olmaniz gerekmiyor yaani.

BILGISAYAR KULLANABILEN
Valla gecen gun arkadaşin aklina uyup bir bilgisayar aldik ama.

KARIYER OLANAKLARI SUNAN ŞIRKETIMIZ
Başlangic ucreti olarak piyasanin altinda veriyoruz, ama burada gece yarilarina kadar calişip yoneticilerin de gozune girerseniz sizi terfi ettirebiliriz.

SEYAHAT ENGELI OLMAYAN
Altiniza bir araba vericez, o şehir senin, bu kasaba benim deli dana gibi dolaşacaksiniz. Evliyseniz sorun olabilir, isterseniz eşinize bir danişin.Ya da hic danişmayin, bu sizin icin iyi bir firsat olabilir. Artik ona siz karar verin.

INSAN ILIŞKILERINDE BAŞARILI
Şirketimizde herkes birbiriyle kavgali, kimse kimseyle gecinemiyor. Bir de sizle uğraşmayalim. Ust yonetimin hoşuna gidebilecek şeyleri yapabilen, yalakalik becerileri gelişmiş.

IKNA KABILIYETI OLAN
Muşterileri kalitesiz urunleri daha pahaliya almaya razi edebilecek.

ANALITIK DUŞUNEBILEN
Ne butceyi tuturabiliyoruz, ne de muhasebe hesaplarini. Herşey arap sacina dondu. Biri bizi bu durumdan kurtarsin.

TERCIHEN YUKSEK LISANS MEZUNU, INGILIZCEYI ANA DILI GIBI KONUŞABILEN, KONUSUNDA EN AZ ON YIL DENEYIMLI, ASKERLIGINI YAPMIŞ, 30 YAŞINI AŞMAMIŞ."
Oha demeyin, aslinda ne istediğimizi biz de tam bilmiyoruz, bu ozelliklere sahip aday bulabilir miyiz onu da bilmiyoruz. Ama patron yazalim diyor, ilan havali oluyormuş.

B SINIFI SURUCU BELGESINE SAHIP
Size araba vericez ama şofor vermicez. Uzun yola alişiksinizdir umariz.

TERCIHEN MUHASEBE VE / VEYA INGILIZCE BILEN ( Valla gercek !)
Şimdi sizi tam olarak nerede kullanacağimizi bilmiyoruz. Ne kadar cok vasfiniz olursa o kadar iyi... Hele bir siz işe başlayin.Gerisini sonra duşunuruz

(Tamamiyle alıntı ve çalıntı) :)

Sebep

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3,661
Takım
Galatasaray
Bende bu şartların neredeyse hiç biri yok..

istifa mı etsem :D

*SANDALCI*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Ben çok güzel salata yaparım. Başvuruda bulunursam bu özelliğim bana artı puan getirir mi acaba :-O

Sebep

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3,661
Takım
Galatasaray
Ramazan ayındayız ne yer içersiniz ne de konusursunuz :D

konuyu kitliyorum :D

katresu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
14
Takım
Diğer
Ramazan ayındayız ne yer içersiniz ne de konusursunuz :D

konuyu kitliyorum :D

Yakışır, kıymetli Mod'um... Çözüm yok, öneri yok ama kilitleme var her daim... Oysa ne kadar sessiz ve masumum Hatta biraz daha abartıp, korkağım desem, anahtar kiliti açar mı acep?...:)

Beste

Dert etme Duâ et..

Aldığı Beğeniler
18,751
Takım
Galatasaray
:) eyvAllah ho$'du..
Allah razi olsun insAllah..

Sebep

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3,661
Takım
Galatasaray
Yakışır, kıymetli Mod'um... Çözüm yok, öneri yok ama kilitleme var her daim... Oysa ne kadar sessiz ve masumum Hatta biraz daha abartıp, korkağım desem, anahtar kiliti açar mı acep?...:)

Hemşehri sayılırız bi yerde ;)
Yukarıda saydığınız mod tarifinde bu mod çözüm de üretemez öneri de yapamaz ama kilidi açar:D

*SANDALCI*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Malum ben yeniyim, moderatör'ün yetkisi nedir, niye kilitler bilmem. Ama her Türk evladı gibi gerektiğinde moderatöre ''one minute'' ( van münit) derim :-O

Üst Alt